Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehéz dolga lehet egy alacsony (158 cm) pasinak párt találnia?
Figyelt kérdés
2015. nov. 26. 14:17
61/104 anonim válasza:
akkor járj 1 villany oszloppal te felszínes mobile b**ch
62/104 anonim válasza:
"És nem is az a lényeg, h marha magas legyen a pasi, hanem hogy nálunk egy kicsivel legalább magasabb. Ami relatív, mert egy 155 centis csajnak pl jó lehet a 165 centis pasi"
Hát pont ezt cáfolták meg itt már egy jópáran, ugyanis egy 155 centis csajnak is minimum 175 centis kell, azért esélytelen egy 158 centis pasi még az alacsony nőknél is!
63/104 anonim válasza:
az 1 barom ! én probálkoztam törpe nőknél is és mi volt a rakció? a férfi 180 cm fölött kezdődik na püffff....
64/104 anonim válasza:
Jó, én személy szerint ezt nem értem, én nem vagyok nagyon alacsony, de nem is kell nekem nagyon magas pasi..
salamon király te meg ne privátban írogass már, főleg ne ilyeneket, hogy beszélsz te egy nővel?? Gondolkozz már el kicsit.. Vagy vállald fel itt mindenki előtt, amit írsz
66/104 anonim válasza:
Ez a "genetikailag belénk van küdolva" is ugyanolyan nettó fas.zság, mint a "hogy meg tudjon védeni" duma. Mi van beléd kódolva heee, mi vagy te valami program? Te döntöd el, hogy szimpatikus-e a fazon, meg hogy jársz-e vele, annak elelnére, hogy alacsony (ha amúgy meg egyébként bejön). De mivel egy felszínes dög vagy, nem fogsz vele járni 10 centi miatt!
67/104 anonim válasza:
na, legalább mindenki látja, milyen jellegű üzeneteket írogatsz privátban
68/104 anonim válasza:
mondom jön a mellé beszélés megint miért nem lehet öszintének lenni? hogy undorodtok az alacsony pacekoktól? meg hogy mariska mit szól majd hogy ha meglát az alacsony robival pedig nagyon helyes srác inkább így gondolkodtok.....
69/104 anonim válasza:
Vagy ha megkérdezi egy alacsony srác, hogy járnál-e vele, majd azt mondod a pofájába, hogy "bocs, belém van kódolva genetikailag, hogy nem"... Egyszerűen égőnek találnád és kész, de azt meg nem mered a szemébe mondani, inkább jöttök ezekkel a fals dumákkal...:D
70/104 anonim válasza:
kész show a nők :D komolyan ilyen szövegeket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!