Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nehéz dolga lehet egy alacsony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nehéz dolga lehet egy alacsony (158 cm) pasinak párt találnia?

Figyelt kérdés
2015. nov. 26. 14:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/104 anonim ***** válasza:
16%
Ha van elég pénzed nem lesz nehéz dolgod.
2015. nov. 26. 16:43
 32/104 anonim ***** válasza:
87%
Az biztos, hogy nem egyszerű, főleg, hogy mostanában a lányok sem maradnak picik többnyire, de azért nem lehetetlen. Én olyan párt is ismerek illetve láttam már, akik közül a nő volt magasabb, akár úgy is, hogy látványosan magasabb, nem csak kicsit.
2015. nov. 26. 16:51
 33/104 anonim ***** válasza:
0%
Igen, ez jobban meg tud védeni duma tényleg nevetséges. Ahogy a magassarkús baromság is szánalmas. Hányszor van rajtatok magassarkú, évente 1x? Inkább arról van szó, hogy magas férfivel akartok végigvonulni az utcán, és a "barinők" előtt fel tudjátok vállalni. Nem értem, miért kell folyamatoson félrebeszélni és szépíteni a dolgokat. Egyébként igaz, nekem van több 160 cm-es ismerőseim , és esélyt sem kapnak senkitől. Azért érdekes, h még vékonnyal sem nagyon akarnak járni. Hölgyeim, ugye mind sportos karcsú, vékonyak vagytok, azért vannak ilyen elvárásaitok? Mert Magyarországon nem sok jó alakú nőt láttam, csak nagyon vékonyakat vagy túlsúlyosat, de szinte mind magas, sportos férfit akar magának. Önkritika esetleg?
2015. nov. 26. 16:54
 34/104 anonim ***** válasza:
38%
A napokban megtámadtak egy nőt, aki a Margitszigeten a fotópályán futott, azaz sportolt, az arca megsérült a támadásban, a rendőrségen kötött ki. Mitől kellene megvédeni? Bármitől, nálunk is vannak olyan esetek, amikor jól jön egy erősebb férfi segítsége. Ennél az esetnél is volt egy férfi, aki segítségére sietett a bajbajutott nőnek. Egyébként felháborító, hogy még sportolás közben is ennyire vigyázni kell.
2015. nov. 26. 16:55
 35/104 anonim ***** válasza:
12%

"Ennél az esetnél is volt egy férfi, aki segítségére sietett a bajbajutott nőnek."

Aham, és gondolom egyből feltételezed, hogy egy 185 centis kigyúrt csávó sietett a nő segítségére, és nem egy 162 centis... vagy olvastad valahol, hogy milyen magas volt a védelmező?

2015. nov. 26. 16:59
 36/104 anonim ***** válasza:
64%
Nekem apámnál alacsonyabb férfi azért nem kell, mert gyereknek érezném magam mellette, apám se az a nagyon magas kategória, de azért nem is picike, 170cm magas. Nekem egyébként nála valamivel magasabbakkal volt működőképes kapcsolatom. Nem tudom, miért pont ők, nem akartam én soha senki előtt villogni, egyszerűen csak így alakult. Az alacsonyabbaknál viszont tényleg van egy ilyen fura érzésem, ez van, bocs, engem borzasztóan zavarna.
2015. nov. 26. 16:59
 37/104 anonim ***** válasza:
6%
ááhh viccek ezek a nők :D:D szerinted egy 180 cm férfi majd megvéd 10 késes cigány ellen? vagy golyó álló? nézetek már magatokba.....
2015. nov. 26. 17:01
 38/104 anonim ***** válasza:
0%
fotópályán? az meg mi? :D:D meg különben is egyenjoguság van 1 nő is meg tudja védeni magát nem?
2015. nov. 26. 17:04
 39/104 anonim ***** válasza:
57%
Nagyon nehéz dolog. Én is alacsony vagyok, de nem csak ez a baj, hanem az is, hogy ocsmány vagyok. Nem csoda, hogy bár rengeteget próbálkozom, mégsem sikerült még egy randit sem összehoznom,pedig már 29 éves vagyok.
2015. nov. 26. 17:06
 40/104 anonim ***** válasza:
6%
Ezt aamúgy sem értem, mi közer a magasságnak a védelmezéshez? Miért védene meg jobban egy 180 centis, mint egy 160 centis? Mi az a 20 centi?? Pláne ha a magas vékony, a kisebb meg zömök. Úgyhogy továbbra is egy orbitális nagy baromság ez a védelmezős duma, hacsak nem 195 centis 130 kilós kopasz kigyúrt kidobófiúkra gondolnak, akik azt mondják, hogy nekik a védelmezés miatt kell magas..
2015. nov. 26. 17:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!