Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehéz dolga lehet egy alacsony (158 cm) pasinak párt találnia?
Figyelt kérdés
2015. nov. 26. 14:17
41/104 anonim válasza:
40 nem ezt magyarázom nekik? a testépítők alacsonyak, meg a wing chun harcosok de huu de magasak szerintem 1 szotyi wing chun harcos simán lever egy 180 cm férfit ....
42/104 anonim válasza:
De csak akkor ha kopasz...hajjal egy kislánnyal sem bírna ki.
43/104 anonim válasza:
44/104 anonim válasza:
múltkor lent voltunk a peaches and cream clubban és ott volt a Twizzy Twist törpe nigGGGger vagy 30 csaj vette körbe bezzeg rá nem mondják hogy bocs nem tudsz megvéden :D:D
45/104 anonim válasza:
Kérdeztétek, mitől kell megvédeni, nos, csak arra volt reagálás a sztori. Egyébként úgy gondolom, aki azzal jön, hogy "mitől kell megvédeni", az egy ilyen helyzetben megfutamodna (különben nem érvelne ezzel). Tökmindegy, mekkora.
46/104 anonim válasza:
tévedsz! én eléggé balhés verekedős vagyok nem félek senkitől!
47/104 anonim válasza:
"én eléggé balhés verekedős vagyok" - ahhoz, hogy segíteni tudj egy bajbajutott emberen, nem balhés verekedősnek kell lenni. Láttam én már bajban leblokkolni olyan embereket, akikből senki nem nézte volna ki. Én a kicsi férfiaknál zömében a frusztrációt érzem, és ez negatív.
48/104 anonim válasza:
47. Igen, mert egy 182 centis nyüzöge biztos jobban meg tud védeni.
49/104 anonim válasza:
"Twizzy Twist" - bocs, nem ismerem a fazont, rá kellett keresnem, hidd el, ez sem változtat az álláspontomon, ő sem kellene otthonra, én nem azok közé tartozom, akik körbeugrálták. :-)
50/104 anonim válasza:
én nem segítek senkin minek? oldja meg ő ha bajba jut
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!