Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehéz dolga lehet egy alacsony (158 cm) pasinak párt találnia?
salamon király, miért privátban oltasz, miért nem itt írod le a véleményed?
tudod mit, inkább ne tedd, kiszállok ebből a beszélgetésből, nem vagyok kíváncsi rá. a kérdező kérdésére válaszoltunk szerintem.
de primitív vagy.
elhagytam a beszélgetést.
Nagyon nehéz! Mint már előttem is írták, magasabb nő ritkán jön össze (jóval) alacsonyabb pasival, de még az alacsony nők is magas pasit keresnek, mert hülyén néz ki, hogy ha elmennek valahova, és mindenki mutogat rájuk, hogy néé má két törpe. Szóval még az alacsony nő is cikinek tartja, hogy alacsony pasival mutatkozzon, a magas pasi meg kompenzál!
Na jó, még szerencse, hogy én 184 cm vagyok...:DD
Miért kell ekkora hangsúlyt fektetni a védelmezésre?
Én még gyerekként éreztem ezt,hogy az én apukám mindentől megvéd,biztonságban érztem magam mellette...
Ugye esetlen kisgyerek voltam,aki félt a világtól.
Ezt a védelemzést csak a nők találták ki indoknak, hogy megmagyarázzák, miért nem jönnek össze alacsonyabb pasival. A valóság meg az, hogy cikinek meg égőnek tartják, ha alacsonabb pasival lennének, mert mit szólnak a barátnők, stb...de ugye ezt nem merik a kiscsávók szemébe mondani, jönnek inkább ezzel a védelmezős maszlaggal.
Amúhy lehet egy csomóval összejönnének, ha csak az arcát látják, mert lehet szimpatikus, jóképű, stb...de mikor meglátják a termetét, egyből jön az elutasító védfelmi reakció, hogy na neee...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!