Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehéz dolga lehet egy alacsony (158 cm) pasinak párt találnia?
Milyen EGYÉNI ízlés, hogy MINDEN nő magas pasit akar?:DDD
Na jó most már szánalmas vagy...kb mintha azt írtam volna, hogy minden pasi a SZőke nőkre bukik. De ez nem így van, ott vannak tényleg egyéni ízlések, mindenki megtalálja a neki valót, de az alacsony pasik nem!
A nők NAGY RÉSZE magasabb pasit akar. Nem azt írtam, hogy minden nő.
És igen, ez egyéni ízlés kérdése. Mint ahogy az is, hogy valakinek a kövérek vagy a vékonyak, szőkék vagy barnák jönnek be.
Bár szerintem a haj/szemszín nem annyira kardinális kérdés talán, mint a testalkat.
"Ha az kizáró tényező lehet, hogy mondjuk barna vagy szőke, akkor az, hogy alacsonyabb, miért ne lehetne kizáró ok?"
Ki mondta, hogy kizáró ok?? Attól még, hogy pl a szőke jön be neki, simán összejöhet egy barnával is, pont hogy nem kizáró ok!
Nem úgy mint nálatok a magasság!
"A nők NAGY RÉSZE magasabb pasit akar. Nem azt írtam, hogy minden nő."
Igen? Mutass már egy nőt, aki nálánál alacsonyabb pasit akar!
"Ha te a szőkéket szereted, akkor nem oltalak le, hogy de izé vagy, pedig én vörös vagyok.."
Ja csak annyi a különbség, hogy ettől függetlenül összejönnék vörössel is.
Nem úgy mint te az alacsonyabbakkal.
Látom már nincsenek normális érveid (mondjuk eddig se voltak :D), úgyhogy hagyjuk is abba. Jó éjt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!