Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nehéz dolga lehet egy alacsony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nehéz dolga lehet egy alacsony (158 cm) pasinak párt találnia?

Figyelt kérdés
2015. nov. 26. 14:17
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/104 anonim ***** válasza:
istenem de buta vagy..... én pl helyes vagyok mindig írják a nők de amikor kiderül hány cm vagyok már terelnek .... és képzeld nekem nem fontos hogy hány cm kiló sok kövér nő bejön mert a legtöbbnek szép az arca és van mit fogni én biztos nem utasítok vissza valakit a centi miatt mint ti
2015. nov. 26. 20:22
 92/104 anonim ***** válasza:
6%

Milyen EGYÉNI ízlés, hogy MINDEN nő magas pasit akar?:DDD

Na jó most már szánalmas vagy...kb mintha azt írtam volna, hogy minden pasi a SZőke nőkre bukik. De ez nem így van, ott vannak tényleg egyéni ízlések, mindenki megtalálja a neki valót, de az alacsony pasik nem!

2015. nov. 26. 20:23
 93/104 anonim ***** válasza:
63%

A nők NAGY RÉSZE magasabb pasit akar. Nem azt írtam, hogy minden nő.

És igen, ez egyéni ízlés kérdése. Mint ahogy az is, hogy valakinek a kövérek vagy a vékonyak, szőkék vagy barnák jönnek be.

Bár szerintem a haj/szemszín nem annyira kardinális kérdés talán, mint a testalkat.

2015. nov. 26. 20:25
 94/104 anonim ***** válasza:

"Ha az kizáró tényező lehet, hogy mondjuk barna vagy szőke, akkor az, hogy alacsonyabb, miért ne lehetne kizáró ok?"

Ki mondta, hogy kizáró ok?? Attól még, hogy pl a szőke jön be neki, simán összejöhet egy barnával is, pont hogy nem kizáró ok!

Nem úgy mint nálatok a magasság!

2015. nov. 26. 20:25
 95/104 anonim ***** válasza:
78%
Itt amúgy véleményeket nyilvánítunk, engem pl érdekel, másnak mi a véleménye egyes kérdésekről. Érdekesség képp. És nem fogok leoltani azért senkit, mert neki más a véleménye. Ha te a szőkéket szereted, akkor nem oltalak le, hogy de izé vagy, pedig én vörös vagyok..
2015. nov. 26. 20:26
 96/104 anonim ***** válasza:
6%

"A nők NAGY RÉSZE magasabb pasit akar. Nem azt írtam, hogy minden nő."

Igen? Mutass már egy nőt, aki nálánál alacsonyabb pasit akar!

2015. nov. 26. 20:27
 97/104 anonim ***** válasza:
0%
érdekes én 33 évem alatt nem nagyon találkoztam olyan nővel kinek ne lett volna gondja a magasságommal
2015. nov. 26. 20:27
 98/104 anonim ***** válasza:
6%

"Ha te a szőkéket szereted, akkor nem oltalak le, hogy de izé vagy, pedig én vörös vagyok.."

Ja csak annyi a különbség, hogy ettől függetlenül összejönnék vörössel is.

Nem úgy mint te az alacsonyabbakkal.

Látom már nincsenek normális érveid (mondjuk eddig se voltak :D), úgyhogy hagyjuk is abba. Jó éjt!

2015. nov. 26. 20:29
 99/104 anonim ***** válasza:
én is kiszállok értelmetlen ez.... csáósztok
2015. nov. 26. 20:31
 100/104 anonim ***** válasza:
63%
Az alacsony nők nevében nem tudok nyilatkozni, akik még akkor sem fogadnak el alacsonynak, ha ők még alacsonyabbak mint te.
2015. nov. 26. 20:31
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!