Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehéz dolga lehet egy alacsony (158 cm) pasinak párt találnia?
Èrtek én mindent,kivéve egyet:
hol van az "alacsony és ocsmàny" vàlaszolò...
A megvédés képletesen értendő, ha 1 ffi magas, arra akaratlanul is "felnéznek" a nők, olyan biztonsàgot sugàroznak.
De sok alacsony pasinak van pàrja.
rrrrrreennnnn köszönöm, látom, ezek szerint érhető volt amit ki akartam fejezni a "védelmező" szóval :)
Amúgy igen, valószínű az "alacsony és ocsmány" férfiak oltogatják itt a nőket, akik magasabb pasit szeretnének maguknál :P
Már az elején írtam én is, hogy sok alacsony csajszi van, náluk simán lehet próbálkozni, de azért ne hibáztassuk már a nőket, mert magasabb pasit akarnak.
salamon király, az előbb írta rrrrreennnn:
"A megvédés képletesen értendő, ha 1 ffi magas, arra akaratlanul is "felnéznek" a nők, olyan biztonsàgot sugàroznak."
Te meg még mindig hajtod itt a süket dumád..
illettelek én negatív jelzőkkel? nem. akkor kérlek, te se tedd.
egyébként meg leírtam én is és az egyik hozzászóló is, hogy itt most nem szó szerint kellett érteni a védelmezést, nem tudom, miért nem érted meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!