Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért van hiányérzetem, mert nincs barátnőm?
Figyelt kérdés
Majdnem megvan mindenem, kiváló körülmények között élek, jó családi hátterem van, külsőre jól nézek ki, vannak hobbijaim, szoktam sportolni, utazgatni, barátokkal eljárok erre arra, van diplomám stb., mégis valahogy nem érzem teljesnek az életemet, mintha valami hiányozna, és emiatt már egy ideje olyan egykedvű vagyok. Az ismerőseim mindig kérdezgetik ,hogy az hogy lehet, hogy nincsen barátnőm, mert persze mindenki szerint egy főnyeremény vagyok, kivéve azokat a lányokat akikbe eddig belezúgtam, mivel ők már rég párkapcsolatban éltek, amikor megismertem őket, és eszük ágában sem volt megszakítani.2015. nov. 23. 13:30
11/12 A kérdező kommentje:
Lehetőségem lett volna éppenséggel több lánnyal is összejönni, de ők nem vonzottak ,így nem láttam értelmét.
Mindig olyan lányba zúgtam bele, aki foglalt volt.
2015. nov. 23. 21:54
12/12 anonim válasza:
Értem. De a siker kapujában állsz mert tudod hogy mit kell tenned a boldogságodért. De azért vegyél vissza az arcodból.Sok sikert! Szia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!