Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azért van hiányérzetem, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért van hiányérzetem, mert nincs barátnőm?

Figyelt kérdés
Majdnem megvan mindenem, kiváló körülmények között élek, jó családi hátterem van, külsőre jól nézek ki, vannak hobbijaim, szoktam sportolni, utazgatni, barátokkal eljárok erre arra, van diplomám stb., mégis valahogy nem érzem teljesnek az életemet, mintha valami hiányozna, és emiatt már egy ideje olyan egykedvű vagyok. Az ismerőseim mindig kérdezgetik ,hogy az hogy lehet, hogy nincsen barátnőm, mert persze mindenki szerint egy főnyeremény vagyok, kivéve azokat a lányokat akikbe eddig belezúgtam, mivel ők már rég párkapcsolatban éltek, amikor megismertem őket, és eszük ágában sem volt megszakítani.

2015. nov. 23. 13:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem tényleg barátnő hiányban szenvedsz , és azért nincs barátnőd mert túl jónak tartod magad mindenkihez képest . Bocsi de ezt gondolom .
2015. nov. 23. 13:42
 2/12 A kérdező kommentje:

Nem baj, hogy ezt gondolod, végül is, ez is egy vélemény.

Részben igazad van, mert van egy egészséges önszeretetem + önbizalmam, de sosem hasonlítgattam magam másokhoz, sosem tartottam magam többnek másoknál, mivel nem különösebben érdekel, h másokkal mi van, mindig csak saját dolgommal foglalkozom.

2015. nov. 23. 13:51
 3/12 anonim ***** válasza:
szeresd csak magadat nyugodtan,majd egyedül maradsz,én is így jártam
2015. nov. 23. 14:06
 4/12 anonim ***** válasza:

Ha valóban egy barátnő hiányozna,arról magad is tudnál.

Szerintem itt valami más van.

2015. nov. 23. 14:10
 5/12 rrrrrreennnnn ***** válasza:
Nem gond, hogy ennyire szereted magadat, csakhogy ez borzasztò mòdon kiül az ember arcàra és szöryen taszìtò.
2015. nov. 23. 14:44
 6/12 anonim ***** válasza:
El vagy ájulva magadtól akkora az arcod hogy csak a holdról lehetne fotózni. Mire arra hogy igaz megvan mindened de nincs senkid? Egy beképzelt,elkényeztetett pasi lehetsz. Aki annyira imádja önmagát hogy egyedül fog meghalni. Vagy érdeknőkkel lesznek párkapcsolatai.
2015. nov. 23. 19:29
 7/12 A kérdező kommentje:

Hát azért ennyire csak nem vészes a helyzet.

Legalábbis én nem aggódom amiatt, hogy mi van, ha egyedül fogok maradni, mert ha netán így is alakul, azt is meg kell élni, ha soha nem lesz senkim, akkor sem fogok kétségbe esni, ha senki nem kíváncsi rám, akkor majd megpróbálok egyedül boldogulni.

Mindenesetre azért bízom benne, h egyszer szerencsém lesz a szerelemben, hátha találok egy olyan lányt, aki mellet még a hitvány öntelt személyiségem is némi fejlődésnek indul. Végül is az élet célja elsősorban ez, hogy fejlődjünk, akár társsal ,akár társ nélkül...

2015. nov. 23. 20:23
 8/12 anonim ***** válasza:
6-os vagyok. Ez utóbbi írásod mintha nem is a kérdező írta volna! És ezt pozitív értelemben mondom. Ezért sz.r pár sor után valakiről véleményt alkotni. De társ nélkül nem élet az élet.Keres barátnőt..
2015. nov. 23. 20:37
 9/12 A kérdező kommentje:

Pedig én írtam.

Mondjuk sokan mondták már ,hogy elég ellentmondásos a személyiségem. Rengeteg pozitív és negatív tulajdonság keveredik bennem. Elég sokat csapongok a két véglet között. Bár tény, hogy eddigi életem során az esetek túlnyomó többségében a könnyebb utat választottam. Szóval egyenlőre több a rossz bennem ,mint a jó, hát ezen kéne változtatni.

Nyilván amíg egyedül(=gyengédség nélkül) élek, addig inkább a rosszabb tulajdonságaim jönnek ki. Egy pozitív személyiségű barátnő mellett viszont lehet , hogy a jobb tulajdonságaim is előjönnének.

2015. nov. 23. 21:00
 10/12 anonim ***** válasza:
8as vagyok.Két út között miért ne a könnyebet választanád ha ugyanúgy célt érsz el. Igen az érzelemszegény élet torz tükröt tart az ember elé. Senki se olyan mint valójában. Nagy erőkkel állj neki a csajozásnak és keresd a szerelmet. Sokkal másabb leszel. Nem fogsz magadra ismerni.Nem is értem eddig hogy bírtad fix barátnő nélkül
2015. nov. 23. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!