Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Amíg nincs életem addig ne is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amíg nincs életem addig ne is próbálkozzak be senkinél, igaz?

Figyelt kérdés

Mert ha még bele is megy egy randiba,akkor is kb semmiről nem tudnék vele beszélni(amúgy se vagyok egy dumás ember).

Nem lenne jó ötlet azt mesélni,hogy egész nap nem csinálok semmi értelmeset.

21f

2015. nov. 19. 12:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Biztosan van életed, van, ami érdekel, amiben jó vagy, ami foglalkoztat....
2015. nov. 19. 12:48
 2/5 anonim ***** válasza:
60%

De van értelme, de csak akkor ha azért nincs életed, mert állandóan tanulsz, dolgozol, és a szabadidődben edzel.

Az ilyesmit sok lány tudja értékelni.

ha azért nincs életed mert egész nap otthon ülsz, és xboxozol, akkor előbb tényleg célszerűbb ezen változtatni, és nem érdemes fölöslegesen ostorozni magadat.

2015. nov. 19. 12:48
 3/5 A kérdező kommentje:

azért nincs mert nem jövök ki az emberekkel,nincsenek barátaim pl

ráadásul nincs semmi célom,nem tudom mit tanuljak csak húzom az időt

2015. nov. 19. 13:13
 4/5 anonim ***** válasza:
A fő bajod, hogy buta vagy ... Én pl. nem arról szoktam beszélgetni a nőkkel, hogy mit csinálok egész nap. Van azon kívül is egy rakás témám, amiről beszélgetni lehet ...
2015. nov. 19. 13:21
 5/5 anonim ***** válasza:

Van életed.

Személyiség megismerésről szolnap randik nem napod elmeséléséről.

2015. nov. 19. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!