Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan próbálkozzak be az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan próbálkozzak be az edzőterembe a srácnál, aki bejön nekem?

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet, hogy a gyerek személyi edző a terembe, vagy valami hasonló, szóval még nehezebb a dolog mert kitudja hányan vetettek rá szemet. Gyakran találkozik a tekintetünk, vagy csak bemesélem magamnak, nem tudom, de ittjön a másik para, hogy akkor kitudja még hány csajjal szemezget még. Gondolkodtam rajta, hogy befizetem magam nála pár körre, de félek csak munkaként tekintene rám, és kárba menne a pénz. Tudom a teljes nevét, de közösségi oldalon bejelölni nem merem. Nem tudom mi legyen, félek nem vagyok ehhez elég jó csaj, meg hogy a személyi edzőkre hány csaj hajt egyszerre. Beégni meg termet váltani nem akarok.

20/L

2015. okt. 3. 19:27
 1/4 Clark Kent.. ***** válasza:
Ledobod előtte a bugyit, rögtön rád akaszkodik.
2015. okt. 3. 19:35
 2/4 RRR ***** válasza:

kérdezz meg valamit az edzéssel kapcsolatban

pl

ezt és ezt az izmot ,hogy eddz meg

aztán majd meglátod

2015. okt. 3. 20:05
 3/4 Estienne ***** válasza:

Személyi edző veszélyes üzem de ugye ez is emberfüggő, mennyire használja ki az alkalmakat.

Kérdezel valami gyakorlat helyes kivitelezésről, megkéred segitsen (úgyis fog) majd hálából elhívod egy kávéra. Onnantól tudni fogod mi a helyzet. Néha ti is kezdeményezhettek, utána majd ő "irányít".

2015. okt. 3. 20:15
 4/4 anonim ***** válasza:

"Gondolkodtam rajta, hogy befizetem magam nála pár körre"

Jól csinálja a pali, szinte működött.

2015. okt. 3. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!