Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sosem kezdeményeztem senkinél. Hogyan deríthetném ki, hogy valaha valaki is akart tőlem valamit, vagy csak egy picit is tetszettem neki?
Sosem volt fontos számomra a társasági élet, és a párkapcsolatban élés. Nagyon jó éreztem magam egyedül, és éltem az életem ahogy szerettem volna. Boldog voltam.
De belegondoltam az itt olvasott kérdésekbe, szemezgetés, sóvárgás stb...
Biztos volt ilyen aki után. Hogyan deríthetném ki?
Sehogy
Sokszor az ember észre sem veszi ezeket a jeleket. Nekem épp most mondta az egyik kollégám, hogy egy másik kolléga folyatja rám a nyálát. Hát, marhára nem vettem észre...
Főként, hogy amúgy férjem is van, sziklaszilárd kapcsolatban élek, ilyenkor az ember szerintem nem veszi ezeket a jeleket, mert nem nyitott rá.
Hány éves vagy?Mert ahogy leírod elég öreg lehetsz és ezek szerint semmilyen kapcsolatod nem volt.
Fiu vagy lány vagy?
22 éves vagyok, és férfi.
Volt kapcsolatom de egyiket sem én kezdeményeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!