Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogok valaha párt találni és házasodni, van okom aggódalomra?
Húsz éves vagyok és nem találtam egy normális lányt se aki szeretne és az én városomban élne. Voltak már barátnőim, a leghosszabb kapcsatom 1 1/2 év volt. Az első barátnőm 16 évesen volt, 17 évesen veszítettem el a szűzességemet egy 24 éves lánnyal.
Miért aggódok ennyire ?
- Mert soha nem járok bulizni, nyugodtabb fajta vagyok, inkább sétálni szeretek és kultúrális helyekre beülni enni/inni. Valahogy mindenki azt mondja, hogy menjek el bulizni, ha ismerkedni szeretnék, de ott szerintem nem jönnek normális kapcsolatok létre.
- Nem szeretem az olyan lányokat akik isznak, cigiznek, drogoznak és sajnos a legtöbb lány az iskolámban és a környezetemben ilyen.
- Minden álmom egy boldog család később (olyan 25-30 évesen) és sok lány nem akar még erre gondolni, csak a bulizásra és a piálásra.
Attól félek, hogy soha nem fogok senkivel se megismerkedni, már 20 éves vagyok és 17 éves korom óta várok életem párjára és még mindig nem találkoztam egy hozzámvaló lánnyal.
A másik baj:
Én Ausztriában élek már 7 éve és a sulimban csak osztrák lányok vannak akikkel nem tudok olyan jól beszélgetni (nem a nyelv miatt, hanem a témák miatt). Az itteni magyar lányok meg nem úgy gondolkoznak mint én és nem is ismerek sokat, már probálkoztam magyar oldalakon is... Semmi... Nem tudom, ha ez így meg tovább, akkor soha nem lesz senkim!? Őszintén szólva a magyarországi magyar lányok a legjobbak/legszebbek/legaranyosabbak, itt nagyon kevés aranyos lány van, vagy csak nem látom őket, mert elbújtak.
Jogosan aggódok ? Vagy ne gondoljak erre egyáltalán ? Nem tudom, hogy mit gondoljak. Ti hány évesek voltatok amikor megismertétek a páratokat/férjeteket/feleségeteket ? Hogyan ismertétek meg ? Vágytatok valakire amikor megismerkedtetek ? Minden érdekel, nem akarok ezen "kattogni", mert túlzás szerintem.
U.i: ezt a kérdést már feltettem ma egy másik formában, csak beszóltak nekem, hogy 20 évesen már nem tartozok a tinik közé, ezért felteszem itt is a kérdést.
Tojáshéj a fenéken, hova hova oly serényen?:D
Ráérsz még bőven:D
Még fiatal vagy ne aggódjál!
Sok sikert kívánok neked!
Sajnos kevés az olyan ember
aki nem iszik,nem dohányzik,nem bulizik,nem drogozik :(
Nagyon fiatalka vagy még. Ráérsz ezen aggódni pár évvel később is, addigra a korban hozzád illő lányok is érnek valamennyit.
A többi kérdésre: 29 évesen jöttem össze a férjemmel. Nem Munkahelyen ismerkedtünk meg. Nem kerestem akkoriban senkit, épp egy szakításon voltam túl, nem vágytam komoly kapcsolatra.
Baromi fiatal vagy még, nem kellene ezen aggódnod. Apám (aki idén ment öregségi nyugdíjba, tehát nem korkedvezménnyel) a 30-at töltötte, amikor nősült, és anyámmal akkor még egy éve sem ismerték egymást. Nem vagy lemaradva.
Persze, hogy a legtöbb lány nem erre gondol ennyi idősen, a többség nem akar egyből az iskolapadból elköteleződni, kell a szórakozás, kell egy kicsit élvezni az életet szabadon, ráadásul ilyenkor alapozza meg a többség a jövőjét, tanulással, karrierépítéssel, hogy később, ha családja lesz, már emiatt ne aggódjon. Nem akkor kell észbe kapni, hogy valaki valamiből kimaradt, ha már gyerek van. Te is vedd most lazábban az életet.
Hehe mintha csak magamat olvasnám fiatalabb koromban. Én 21 voltam mikor megismertem a feleségem. Az elején minden jó volt, de túl sok mindenben különbözünk , mostanra tönkrement a házasságunk. Valamint átértékeltem dolgokat, nincs abban semmi rossz ha az ember néha lazít egy kicsit a gyeplőn, pia, drog,stb...csak mértéket kell tartani, és tudni hogy az nem old meg semmit. Na ezt nem tudják a fiatalok sajnos.
Én azt javaslom ne vedd olyan komolyan az életet mert senki nem veszi, vagyis a többség. Próbálkozz lányoknál, nem kell hogy az legyen életed nagy ő-je, de minden kapcsolatból tanulhatsz, nehogy azt hidd hogy a lányok olyan momolyan veszik ezeket a dolgokat....sőtt még a nők sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!