Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Édes a bosszú, s jól teszem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Édes a bosszú, s jól teszem vagy egy szemétláda vagyok?

Figyelt kérdés

Mindig is egy vézna, pattanásos srác voltam, csontkeretes szemüveggel, púpos háttal. 180 cm voltam és 56 kg. A lányok mondanom sem kell állandóan kiröhögtek. Rengeteg lánynál próbálkoztam, mind elhajtott és megalázott, még a kedvesebbek is. Azonban fordult a kocka!

19-20 éves korom körül felszívódtak a pattanások, 21 éves koromban a szemem rengeteget javult, már nem kell hordanom a szemüveget. Itt kedvet kaptam, égi jelnek, csodának tartottam ezt, úgyhogy elterveztem mit fogok tenni. Feljegyzeteltem minden egyes csajt, aki megalázott az évek során. 72 jött ki összesen. Itt még ugye 21 éves voltam, elkezdtem kondizni, és annyit zabálni, hogy az elképzelhetetlen, mellé egy komoly edzéstervet összeraktam, vettem tápkiegeket. Mindeközben a hosszú évek alatt összespórolt, és egyetem melletti munkából összekeresett kb másfél millió forintból (otthon élek, úgyhogy semmire nem költöttem, és 9 éves korom óta minden forintot elraktam) vettem egy használt kis sportkocsit, nem felsôkat. de egész jó (Mazda), a maradék 300 ezerbôl meg divatos drága ruhákat vettem. Vágattam egy igazi metroszex sérót.

23 éves koromra már úgy ki voltam gyúrva, mint a szenny, azóta ugyanígy nézek ki, 180 cm 83 kg, 6 kocka eresen kirajzolódva, szolibarna bôr, homo séró, kocsi, jó ruhák, és elsajátítottam a bunkó stílust is. Most 25 éves vagyok. Az említett 72 lányból eddig 71-et kerestem fel, ebbôl 3 kosarat kaptam. Azaz 68 lányt megdugtam, aztán eldontam mint egy koszos zsepit. Ôk fájdalmat okoztak nekem, én is nekik. Elôször el sem akarták hinni, hogy én vagyok az, hebegtek-habogtak, óriási volt látni, hogy mostmár fordult a kocka és bánják amit tettek. Mindegyik kapcsolatot akart tôlem, de én egytôl egyig játszottam velük és kihasználtam ôket. a nagy részük sírt, és könyörgött, hogy ne hagyjam el.

23 évesen vesztettem el a szüzességem, és most itt tartok, ami óriási dolog. Persze a 2 év alatt rendes, kedves lányok is próbálkoztak, nekik megmondtam ôszintén, hogy nem, bocsi, ôket nem használtam ki.

Közben most egyetem után elkezdtem egy vállalkozást, ami úgy néz ki jó sok pénzt fog hozni, még több takony csajt használhatok ki. Hogy røhadna meg minden ilyen felszínes pïcsa.

Tudjátok lúzer barátaim, én is lúzer voltam egykor, és nem felejtem honnan jöttem. Ezt a bosszút értetek is csinálom. S lebegjen a szemetek elôtt, hogy van még reményetek.

Nem mellesleg ma találkozok a 72. csajszival, és nagyon úgy tûnik, hogy arra a sorsra fog jutni, mint 68 társa.

Még egy kérdés, aféle közvéleménykutatás: erkölcsi nulla vagyok, hulladék embernek tartasz, vagy szerinted jogosan teszem, amit teszek?

25f

2015. nov. 22. 12:31
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 anonim ***** válasza:

#49-es vagyok:

Hú, de gyorsan lepontoztak, bár ezen már nem lepődök meg.

ui.: https://www.youtube.com/watch?v=CoQsWHfDo3U

2015. nov. 22. 14:30
 52/67 anonim ***** válasza:
85%
Ez a sztori pontosan olyan, mint amit azok a gyerekek írnak, akiket elgyepálnak a cigányok és lépésről-lépésre kidolgozzák, hogy milyen császár dolog lenne, ha összeterelnék az összes romát egy ßaszott nagy ketrecbe, ahonnan aztán egy giga-darálóba lehetne lökdösni őket. Az ilyen történetek valójában csak stresszlevezetésre jók, hisz ha legalább kiírja magából az ember a baját, az már pár grammal könnyít a lelkén, de gyakorlatba senki se viszi át őket. Én is csináltam ilyeneket, az én utálatom tárgya a gazdag emberek voltak, nagyon elmés sztorikat gyártottam arról, hogy milyen jó lenne a rózsadombi ge€iládákat kihajítani egy csodás kis brazil favellába és ilyen sztorikból vagy egy tucatot gyártottam, de aztán kinőttem az ilyen gyerekes szarokból és felismertem, hogy azáltal vagyok jobb az ilyeneknél, hogy nem dobálom szarral őket, holott nagyon is megérdemelnék.
2015. nov. 22. 14:30
 53/67 anonim ***** válasza:
92%

Felnőtt fejjel egyrészt gyerekesnek tartom, másrészt viszont meg is tudlak érteni.

De az is igaz, hogy az emberek változnak az évek alatt, ahogyan te is. Abból a 72 lányból lehet, hogy a fele már rendes ember lett, normális irányba alakult a személyisége. És akkor az van, hogy egy rendes embert használtál ki, ebből kifolyólag te sem voltál jobb, mint annak idején ezek a csajok.

Annak ellenére, hogy valamilyen szinten megértem az indokaidat, már amennyiben valós a kérdés.

2015. nov. 22. 15:15
 54/67 anonim ***** válasza:

"Azaz 68 lányt megdugtam"

B.aszd meg a kamudat, ennyi csajt még én sem kúrtam le, pedig én már pár évvel idősebb vagyok.

Amúgy meg azt csinálsz, amit akarsz, ha szétteszik, rakd be, nem egy bonyolult dolog ez...

2015. nov. 22. 15:32
 55/67 anonim ***** válasza:
94%
Ha ez mind igaz akkor még mindig az a sértett lelkű szánalmas kisfiú vagy, nem pedig férfi, bármilyen külső eredmény ellenére is. Jah és eléggé torzult a személyiséged, és komoly baj van az agyadban. Ha már eljutottál egy szintre legalább törődnél a jeleneddel, ne pedig a múltaddal. Pár év és mehetsz randizni az elmeorvosaiddal, gratula hozzá
2015. nov. 22. 15:53
 56/67 A kérdező kommentje:

Na visszaértem a randiról, emberek.

Sajnos kemény mag, nem sikerült ledumálnom még a bugyot róla :(, de majd még próbálkozom, reménykedem :)

Kedves emberek, akik privátban írtak! Bocsi, hogy nem válaszolok, de ez az öcsém gyk profilja, és nem szeretném, hogy lássa, amit veletek beszélgetek, de egyébként jófejek vagytok, köszi, hogy írtatok :)

Az egyéb válaszokat is köszönöm, így már van egy kis rálátásom a dolgokra külsô szemszögbôl, annak is köszönöm aki ôszintén leírta a negatív véleményét.

Szerdán találkozok újra a csajjal, akkor megpróbálok beférkôzni a lábai közé, majd írok, hogy sikerült-e

2015. nov. 22. 16:14
 57/67 anonim ***** válasza:
65%

Mondd csak, és ha veled próbálkozott volna egy vézna, pattanásos lány, csontkeretes szemüveggel, púpos háttal, vagy próbálkozna most, akkor mit tennél? Ha neked jogod van a szép lányoknál próbálkozni, akkor nekik miért nincs joguk a tökéletes pasit keresni? A vonzódást nem lehet irányítani, az vagy megtörténik, vagy nem.

Amúgy meg mit csinálsz ha elfogy minden lány a listádról? Jó persze, mindenhol találni ilyenekre kapható lányokat. És? Ennyiből áll az életed? Mert az írásod alapján csak azért csinálsz mindent. Na ezért vagy gáz és hulladék. Unalmas, üres és saját személyiség nélküli (hisz a kocsi, séró minden a cél érdekében van, nem azért mert neked tetszik) ha kivesszük a lányokat az egyenletből. Ha én találkoznék egy ilyen fiúval aki megjegyezte, hogy 5 éve kikosaraztam és emiatt kigyúrta magát, sportkocsit vett és homo frizurát vágatott, akkor kiröhögném, hogy milyen szánalmas, hogy ezen vergődik ennyi év után is. Ez nem azt mutatja, hogy te győztél, hanem azt hogy ők, hogy még mindig ők irányítanak. Nem te vagy az egyetlen ember akit csalódások érnek az életben, csak a többség ezt képes feldolgozni.

Amúgy meg egyik problémád sem olyan ami ellen ne lehetett volna tenni fiatalabb korodban is.

2015. nov. 22. 16:29
 58/67 A kérdező kommentje:
Dogfighter, salamon király nem én vagyok, hanem az egyik válaszoló... Pl ehhez a kérdéshez az elsô választ ô írta, szóval nem értem mit pattogsz itt nekem folyton.
2015. nov. 22. 18:19
 59/67 anonim ***** válasza:
Dehogyis nem te vagy. Megváltoztattad szándékosan az írásod. Rád vall a stílus.
2015. nov. 22. 18:22
 60/67 A kérdező kommentje:
Hát te elmebeteg vagy :DD
2015. nov. 22. 18:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!