Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Édes a bosszú, s jól teszem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Édes a bosszú, s jól teszem vagy egy szemétláda vagyok?

Figyelt kérdés

Mindig is egy vézna, pattanásos srác voltam, csontkeretes szemüveggel, púpos háttal. 180 cm voltam és 56 kg. A lányok mondanom sem kell állandóan kiröhögtek. Rengeteg lánynál próbálkoztam, mind elhajtott és megalázott, még a kedvesebbek is. Azonban fordult a kocka!

19-20 éves korom körül felszívódtak a pattanások, 21 éves koromban a szemem rengeteget javult, már nem kell hordanom a szemüveget. Itt kedvet kaptam, égi jelnek, csodának tartottam ezt, úgyhogy elterveztem mit fogok tenni. Feljegyzeteltem minden egyes csajt, aki megalázott az évek során. 72 jött ki összesen. Itt még ugye 21 éves voltam, elkezdtem kondizni, és annyit zabálni, hogy az elképzelhetetlen, mellé egy komoly edzéstervet összeraktam, vettem tápkiegeket. Mindeközben a hosszú évek alatt összespórolt, és egyetem melletti munkából összekeresett kb másfél millió forintból (otthon élek, úgyhogy semmire nem költöttem, és 9 éves korom óta minden forintot elraktam) vettem egy használt kis sportkocsit, nem felsôkat. de egész jó (Mazda), a maradék 300 ezerbôl meg divatos drága ruhákat vettem. Vágattam egy igazi metroszex sérót.

23 éves koromra már úgy ki voltam gyúrva, mint a szenny, azóta ugyanígy nézek ki, 180 cm 83 kg, 6 kocka eresen kirajzolódva, szolibarna bôr, homo séró, kocsi, jó ruhák, és elsajátítottam a bunkó stílust is. Most 25 éves vagyok. Az említett 72 lányból eddig 71-et kerestem fel, ebbôl 3 kosarat kaptam. Azaz 68 lányt megdugtam, aztán eldontam mint egy koszos zsepit. Ôk fájdalmat okoztak nekem, én is nekik. Elôször el sem akarták hinni, hogy én vagyok az, hebegtek-habogtak, óriási volt látni, hogy mostmár fordult a kocka és bánják amit tettek. Mindegyik kapcsolatot akart tôlem, de én egytôl egyig játszottam velük és kihasználtam ôket. a nagy részük sírt, és könyörgött, hogy ne hagyjam el.

23 évesen vesztettem el a szüzességem, és most itt tartok, ami óriási dolog. Persze a 2 év alatt rendes, kedves lányok is próbálkoztak, nekik megmondtam ôszintén, hogy nem, bocsi, ôket nem használtam ki.

Közben most egyetem után elkezdtem egy vállalkozást, ami úgy néz ki jó sok pénzt fog hozni, még több takony csajt használhatok ki. Hogy røhadna meg minden ilyen felszínes pïcsa.

Tudjátok lúzer barátaim, én is lúzer voltam egykor, és nem felejtem honnan jöttem. Ezt a bosszút értetek is csinálom. S lebegjen a szemetek elôtt, hogy van még reményetek.

Nem mellesleg ma találkozok a 72. csajszival, és nagyon úgy tûnik, hogy arra a sorsra fog jutni, mint 68 társa.

Még egy kérdés, aféle közvéleménykutatás: erkölcsi nulla vagyok, hulladék embernek tartasz, vagy szerinted jogosan teszem, amit teszek?

25f

2015. nov. 22. 12:31
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 anonim ***** válasza:
94%
Azért egy elmeorvost keress fel útközben, hátha van még remény a gyógyulásodra.:)
2015. nov. 22. 13:24
 42/67 anonim ***** válasza:
94%

HA igaz a sztori, akkor egy szerencsétlen kis lúzer vagy. Aki az életét a bosszúállásnak szenteli, és évekig erre készül az egy megkeseredett pszichopata, ködös elméjében csak egy gondolat él, hogy a fiatal korában elért sérelmekért revansot vegyen, de csak megkeseredettebb lesz mint előtte. Hiszen a befejezett bosszú utáni eufória érzete nem tart sokáig.

De mondom, HA igaz. Pont 72? Szimbolikus szám, nem lehetett nehéz kitalálni. Szóval elolvastál pár muszlimokkal kapcsolatos hírt és leültél megnézni két Így jártam anyátokkal részt, és megalkottad ezt a sztorit. Amúgy pont van egy olyan rész, amelyikben a lúzer Barney-ból nagymenő lesz egy szerelmi csalódás miatt.

Izzadtságszagú a történeted kisfiam.

2015. nov. 22. 13:30
 43/67 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem a pszichiáterével randizik éppen.... legalábbis remélem :D
2015. nov. 22. 13:31
 44/67 anonim ***** válasza:
15%
Ha ez igaz, amit írtál, jól csinálod az életet. Riszpekt.
2015. nov. 22. 13:37
 45/67 anonim ***** válasza:

"Nem szép dolog, de te legalább azokon álltál bosszút, akik valóban sérelmet okoztak neked. Engem olyan vágott át, akit nem bántottam, ő az első barátnőjétől kapott sérelmét követően nagyon sok nőt megbántott. Te legalább nem ártatlanoknak okoztál fájdalmat."

Én is így gondolom.

Ha az összes nővel ezt tennéd, az egyértelműen undorító tett lenne, így legalább csak a felszínes nőket szívatod.

2015. nov. 22. 13:37
 46/67 anonim ***** válasza:
94%
Olvastam már valami hasonlót, talán a Monte Cristo-ban...? Az egy kicsit hosszabb volt, de izgalmasabb.
2015. nov. 22. 13:49
 47/67 anonim ***** válasza:
75%

Amennyiben nem kamu (bár nem hiszem, egy pattanásos púpos nem mer odamenni 70 lányhoz, pláne nem emlékszik mindegyikre, ha meg mégis, akkor elég ostoba, nem fog ő jó egyetemet végezni, meg jólmenő vállalkozást indítani), úgy csak gratulálni tudok! Leértél pont az alá a szint alá, akiket elmondásod szerint megalázol most. Remélem büszke vagy magadra, hogy mocsok féreg életet élsz és ezt is tervezed a jövőben is. Majd ha lesz egy párod (dehogy lesz...), remélem neki is beszámolsz majd a hőstetteidről, garantáltan csak rosszul jársz vele úgyis: értelmes nő elhagy, hozzád hasonló ostoba mellett pedig csodálatosan nyomorult életet élhetsz majd.

(Amúgy ha eresen rajzolódik ki az a 6 kocka, inkább nézesd meg a májadat...)

2015. nov. 22. 13:50
 48/67 anonim ***** válasza:
95%
Tesómnak felolvastam ezt a kérdést, aztán röhögött egy nagyot, majd mondta, hogy ha ez igaz, akkor ez ad kielégülést neked, erre vered? :D
2015. nov. 22. 14:03
 49/67 anonim ***** válasza:
83%

Már látom is a kérdező következő kérdését: "Miért nem sikerül normális párkapcsolatot kialakítanom?"

Nem tudom, hogy ez a történet tényleg igaz vagy sem, de nem baj, ettől eltekintve leírom a véleményem.

Szóval...

1. Ha jól értem lefeküdtél csupa olyan nővel, aki anno még arra sem méltatott, hogy legalább egy csekély kis esélyt adjon neked. Erre, ismétlem, lefeküdtél velük!!!! Habár én nő vagyok, de a szex lenne az utolsó dolog, amit ezekkel a férfiakkal csinálnék MÉG AKKOR IS, ha ez a bosszúm része lenne.

2. Változtattál mind külső, mind pedig belső tulajdonságaidon ("elsajátítottam a bunkó stílust"- írtad) olyan nők miatt, akik elmondásod alapján még csak emberszámba sem vettek. Nagyon logikus...

3. Miután végeztél a bosszúhadjáratoddal mi marad? Oké, rendben, örülni fogsz magadnak, de ezen kívül?

4. Nem tetted jól. Ahelyett, hogy abba fektetted volna az energiádat, hogy kialakíts egy normális nővel kapcsolatot, amiben a vonzalom is és az érzelmi kötődés is kölcsönös, NEM, te inkább azokkal foglalkozol, akik téged anno lesz**tak. Ráadásul, semmivel sem lettél jobb ember, sőt...

Hogy irigy vagyok-e? Nem! És, ha férfi lenék, sem lennék az!!

2015. nov. 22. 14:13
 50/67 anonim ***** válasza:
76%

Kérdező!

Ez szerintem egy hülye kamu, amit be akarsz itt adagolni mindenkinek.

Ha tényleg igaz, akkor te egy kötözni való bolond, szánalmas nyomoronc vagy. Javaslok egy pszichoterapeutát vagy elmeszakértői vizsgálatot. :D Nagy baj lehet abban az üres fejedben. :D

2015. nov. 22. 14:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!