Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Édes a bosszú, s jól teszem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Édes a bosszú, s jól teszem vagy egy szemétláda vagyok?

Figyelt kérdés

Mindig is egy vézna, pattanásos srác voltam, csontkeretes szemüveggel, púpos háttal. 180 cm voltam és 56 kg. A lányok mondanom sem kell állandóan kiröhögtek. Rengeteg lánynál próbálkoztam, mind elhajtott és megalázott, még a kedvesebbek is. Azonban fordult a kocka!

19-20 éves korom körül felszívódtak a pattanások, 21 éves koromban a szemem rengeteget javult, már nem kell hordanom a szemüveget. Itt kedvet kaptam, égi jelnek, csodának tartottam ezt, úgyhogy elterveztem mit fogok tenni. Feljegyzeteltem minden egyes csajt, aki megalázott az évek során. 72 jött ki összesen. Itt még ugye 21 éves voltam, elkezdtem kondizni, és annyit zabálni, hogy az elképzelhetetlen, mellé egy komoly edzéstervet összeraktam, vettem tápkiegeket. Mindeközben a hosszú évek alatt összespórolt, és egyetem melletti munkából összekeresett kb másfél millió forintból (otthon élek, úgyhogy semmire nem költöttem, és 9 éves korom óta minden forintot elraktam) vettem egy használt kis sportkocsit, nem felsôkat. de egész jó (Mazda), a maradék 300 ezerbôl meg divatos drága ruhákat vettem. Vágattam egy igazi metroszex sérót.

23 éves koromra már úgy ki voltam gyúrva, mint a szenny, azóta ugyanígy nézek ki, 180 cm 83 kg, 6 kocka eresen kirajzolódva, szolibarna bôr, homo séró, kocsi, jó ruhák, és elsajátítottam a bunkó stílust is. Most 25 éves vagyok. Az említett 72 lányból eddig 71-et kerestem fel, ebbôl 3 kosarat kaptam. Azaz 68 lányt megdugtam, aztán eldontam mint egy koszos zsepit. Ôk fájdalmat okoztak nekem, én is nekik. Elôször el sem akarták hinni, hogy én vagyok az, hebegtek-habogtak, óriási volt látni, hogy mostmár fordult a kocka és bánják amit tettek. Mindegyik kapcsolatot akart tôlem, de én egytôl egyig játszottam velük és kihasználtam ôket. a nagy részük sírt, és könyörgött, hogy ne hagyjam el.

23 évesen vesztettem el a szüzességem, és most itt tartok, ami óriási dolog. Persze a 2 év alatt rendes, kedves lányok is próbálkoztak, nekik megmondtam ôszintén, hogy nem, bocsi, ôket nem használtam ki.

Közben most egyetem után elkezdtem egy vállalkozást, ami úgy néz ki jó sok pénzt fog hozni, még több takony csajt használhatok ki. Hogy røhadna meg minden ilyen felszínes pïcsa.

Tudjátok lúzer barátaim, én is lúzer voltam egykor, és nem felejtem honnan jöttem. Ezt a bosszút értetek is csinálom. S lebegjen a szemetek elôtt, hogy van még reményetek.

Nem mellesleg ma találkozok a 72. csajszival, és nagyon úgy tûnik, hogy arra a sorsra fog jutni, mint 68 társa.

Még egy kérdés, aféle közvéleménykutatás: erkölcsi nulla vagyok, hulladék embernek tartasz, vagy szerinted jogosan teszem, amit teszek?

25f

2015. nov. 22. 12:31
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 A kérdező kommentje:
7-es, kösz szépen a bókot ;) ezzel is bizonyítod, hogy csodaszámba megy, amit végigvittem. És meg is dolgoztam érte!
2015. nov. 22. 12:44
 12/67 anonim ***** válasza:
28%

kamuszagú történet :DDD

180cm 83 kg az egyáltalán nem izmos. :DDD

2015. nov. 22. 12:44
 13/67 anonim ***** válasza:
17%
miért lenne kamu? istenem már......
2015. nov. 22. 12:45
 14/67 Költőnő? ***** válasza:
80%
Egy egész életét bosszúnak alárendlni? Abszolút megszállottság. Kérdezd meg erről bmely szakembert h mit gondol erről, szerintük mennyire egészséges gondolkodás ez.
2015. nov. 22. 12:45
 15/67 A kérdező kommentje:
12- ha értenél az edzéshez, akkor tudnád, hogy szálkásan, zsír nélkül a magasságod minusz 100 kg körül van, amit elérhetsz szteroidok nélkül. Ezért kéne utánolvasni, mielôtt papolsz, ahogy én is megtettem anno.
2015. nov. 22. 12:46
 16/67 anonim ***** válasza:
32%
na már megkaptam, hogy húzzak az any ámba, meg ne olvassam az oldalt, ha szerintem kamu :D
2015. nov. 22. 12:47
 17/67 A kérdező kommentje:

Többet nem reagálok azokra, akik szerint kamu, ez is bizonyítja, hogy felfoghatatlan ami velem történt - még számomra is.

Az, meg hogy vki betegnek tart, hát megesik. Nem tetszhet mindenkinek ez a viselkedésforma. Azonban szerintem igazságosan cselekszem.

2015. nov. 22. 12:48
 18/67 anonim ***** válasza:
28%
Az a 180 cm 83 kg még száraz izomtömeggel egy szálkás alkatnak számít közelít a sportoshoz inkább még tegyél rá egy 10 kilót, akkor már izmos is leszel.
2015. nov. 22. 12:49
 19/67 anonim ***** válasza:
35%

Szerintem is kamu.

Egy luzer pasi (tapasztalatból írom) életében nem próbálkozik 72(!) csajnáltal, ugyanis annyira tropára megy a maradék önbizalma is, hogy kb 15.-nél biztos feladja.

Az meg megint Nonszensz, hogy utána 72-ből 71 összejött neki. Kemény gyúrás mellett kinek lenne ennyi ideje 71 csajra?

Gondolkozzatok már!

2015. nov. 22. 12:51
 20/67 A kérdező kommentje:

7-esnek még annyit üzennék, hogy ez az elsô kérdésem az oldalon ;).

18-nak meg hogy nem ért a testépítéshez. Szteroidok nélkül ez a maximum, amit el lehet érni, kérdezz meg egy profit. És a sportos nem itt kezdôdik, ez már a kifejezetten kigyúrt kategória, fôleg ilyen szálkásan. És nem fogok szteroidokat használni, szerintem az egy baromság, és a munka megkerülése.

De elhiszem hogy irigy vagy :)

2015. nov. 22. 12:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!