Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Könnyebb lehetne a társkeresés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Könnyebb lehetne a társkeresés, ha levezetném a dühömet azért a sok rosszért, amit kaptam a nőktől?

Figyelt kérdés

Rengeteg harag van bennem, a nők 99%-át felszínesnek és hazugnak látom. Ezek ellenére szeretnék barátnőt, de ezzel a rengeteg frusztrációval küzdve képtelen vagyok megtalálni az 1% kivételt, olyan sértett és paranoiás vagyok. Ha kicsit élnék, megtorolnék a nőkön pár sérelmet, akkor könnyebb lenne?

Lehetőleg ne jelentsétek a kérdést, nem provokáció, tanácsokat szeretnék!!! Lehetőleg hasonló helyzetű, racionális férfiaktól.

25/F

2015. aug. 16. 20:10
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
59%
Inkább pszichiáterhez menj, lehetőleg feküdj is be, mielőtt komolyabb butaságot csinálnál!
2015. aug. 16. 20:11
 2/29 anonim ***** válasza:
70%
Elöször is magadban keresd az okát ha sok rosszat kaptál. CSAK!!!! magadban.
2015. aug. 16. 20:13
 3/29 anonim ***** válasza:
20%
Azért nem találsz kivételt, mert nincs olyan.
2015. aug. 16. 20:18
 4/29 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem szakemberhez fordulj, komoly gondok lehetnek.. Viccen kívül.

Újabb nagy baromság, hogy a nők 99%-a felszínes és hazug, kötve hiszem, hogy akkora tapasztalatod lenne, hogy ezt így kijelentsd, bőven akadnak még normális lányok, de ne CSAK őket okold a sikertelenséged miatt. Amúgy ha ennyire negatívan állsz hozzá és egy kalap alá veszel hajszál híján minden nőt, nem értem minek akarsz barátnőt...

2015. aug. 16. 20:19
 5/29 anonim ***** válasza:
5%
Vezesd is le, kell a hely az újabb felhalmozódó dühnek, mert ettől csak rosszabb lesz. Ha csúnya vagy úgyse találsz nőt, amúgy meg találtál volna 25 éves korodra, sok kapcsolaton lennél túl és nem lenne ennyi negatív érzelmed a nőkkel szemben,
 6/29 anonim ***** válasza:
76%

Olvasd el kerve kerlek a Florence Littauer: Szemelyisegunk rejtett tartalekai c. konyvet! Ez az egymashoz illo szemelyisegtipusokrol szol! Segit felismerni idoben a hozzadvalo szemelyisegu not. A felszinesseget meg konnyu szurni. Dolgozz ki ra teszteket: mondjuk hivd setalni vagy kirandulni. Na ilyet felszines no nem csinal. Vagy szemetet szedni vmi akcio kereten belul.

En nokent eltem at ilyet, amit Te! Ezek a konyvek segitettek iranyitani es egyenesbe hozni az eletem.

N

7/29 anonim ***** válasza:
74%
Kíváncsi vagyok, hogyan tervezed azt a "megtorlást" a nőkön. Nyilván annak tudsz csak ártani, aki közel enged magához, bízik benned, mert kapcsolatot akar tőled. Vagyis a - szerinted - 1%. Ha párkapcsolatot akarsz, miért pont velük akarsz szórakozni? Azok pedig, akik felszínesek és hazugok, a legkisebb mértékben sem fogják zavartatni magukat a vergődésed miatt. A megoldás ott kezdődik, hogy helyreszed az életed, értékrended és frusztrációid. Keress fel egy szakembert, mert nélküle sosem leszel kész egy normális párkapcsolatra. Ki tudja, hány nőt űztél már el, mert szerinted csak hazudta, hogy hátsó szándék nélkül te érdekled?
2015. aug. 16. 20:20
 8/29 anonim ***** válasza:
47%
Komám, ha 25 évesen nem volt barátnőd akkor csúnya vagy. Én 22 éves vagyok eddig nekem se volt csak prostikhoz járok, és rájöttem, hogy csúnya vagyok ezért nincs. Az ismerőseim nem is keresték a dolgot de mivel jól néztek ki így a csajok mentek rájuk. Abszurd dolog számomra, hogy már vagy 20 csaj rájuk mászott rám meg egész életemben 1 se, nem volt sose hogy valaki bejelöl , rám ír, vagy buliba oda jön. Vicc.
2015. aug. 16. 20:23
 9/29 anonim ***** válasza:
27%

Így van. Aki nem csúnya, azt úgy is betalálja valamilyen csaj bizonyos időközönként. Aki pedig az, bármit csinálhat, nem fog neki összejönni. Így megtorolni sem tudok kedves kérdező, magasról szarnak rá mit csinálsz, az se érdekelné őket ha a szemük láttára halnál meg.

2015. aug. 16. 20:26
 10/29 anonim ***** válasza:
34%

Egyetértek a 9-essel , sajnos nem tudod megtorolni sehogy. (legalábbis legális módon nem) Nem tudod összetörni a szívűket mivel le se tojnak. Valóban az se érdekelné őket ha meghalnál. Csak úgy tudnád megtorolni ha bántanád őket, de gondolom nem erre gondoltál meg nem is javaslom, hogy ezt tedd mert te rosszabbul jársz.

Szerintem járj el prostikhoz és ezzel te is élvezethez jutsz olyan lányokkal akik amúgy hozzád se szólnának. Ez is egyébként egy bosszúállás, hiszen azzal, hogy lefekszenek veled megalázod őket, hiszen nem feküdnének le veled egyébként. A szájukba kell verni szépen , had alázzák meg magukat a pénzért. :)

2015. aug. 16. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!