Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 601 S trabanttal miért nemvesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

601 S trabanttal miért nemvesznek komolyan a nők?

Figyelt kérdés

2015. aug. 14. 20:00
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
51%
Mert nem tuningos. Ha az lenne, le sem szarnák a kocsi márkáját.
2015. aug. 14. 20:01
 2/16 anonim ***** válasza:
81%
Kédés alatt apró betűvel hirdetés: ugyanitt Trabant eladó. :D
2015. aug. 14. 20:02
 3/16 anonim ***** válasza:
Ugye ez csak költői kérdés? :)
2015. aug. 14. 20:04
 4/16 anonim ***** válasza:

Nekem kocsim sem volt soha, inkább megvártam azt a lányt, akinek nem ez a fontos. Az öltözködésemen sem voltam hajlandó változtatni, csak a belsőmön, de persze az a legnehezebb.

26 éves koromig kellett várnom.

42F

2015. aug. 14. 20:21
 5/16 anonim ***** válasza:
19%
Utolsó, abban a korban talán még létezett egy-két olyan lány, akinek nemcsak a külső meg az anyagiak voltak fontosak. Ma már nincs ilyen.
2015. aug. 14. 20:26
 6/16 anonim ***** válasza:
88%

Több fajta nő típus létezik, és ezt nő létemre írom:

1. Akiknek mind a belső és mind a külső a fontos, és szívből tudnak szeretni, ők az igazi párkapcsolat hívei.

2. Akiknek csak a külső és az anyagi dolog a fontos.

3. Akiknek csak a belső a fontos.

4. Akiknek teljesen mindegy, hogy milyen a külsőd, vagy belsőd, csak legyen már valakije.

Kérdező, ha anyagias p..csákra hajtasz, akkor jó, hogy nekik kevés lesz ez a furgon. Ha normális lányokat keresnél, akik nem az anyagi után rohannak, akkor rájönnél, hogy ez a kocsi is elég lenne!

Pasimnak kocsija sincs, még vezetni se tud, és több mint 2 éve vagyunk együtt!

Plusz, az, hogy a kocsidat hibáztatod, hogy nem vesznek komolyan, az csupán a te nulla belsődből származik, hogy elhárítod a felelősséget magadtól. Rá kéne jönnöd, hogy mit akarsz, kivel akarsz párt alkotni, te milyen belső és külső adottságokkal rendelkezel és ha valami nem stimmel, akkor VÁLTOZTATNOD KÉNE és nem elhárítani a felelősséget!

Addig míg nem vállalod fel a felelősséget a tetteidért, és csak másokat, vagy más valamiket hibáztatsz, addig nem vagy felnőtt és nem is érdemled meg a teljesen harmonikus boldog kapcsolatot! Mert ha már most elhárítod a felelősséget, hogy nincs kapcsolatod, akkor majd a kapcsolatodban se fogod felvállalni?

Gondolkozz el ezen egy kicsit!

2015. aug. 14. 20:35
 7/16 anonim ***** válasza:
10%
#6 Az 1., 2. és 4. kategóriába tartozik valaki a gyk-n kívül is, vagy csak itt léteznek ilyen nők?
2015. aug. 14. 20:39
 8/16 anonim ***** válasza:
54%

Mindenhol találkozhatsz mindegyik fajtával, akár itt, ebben a virtuális világban, ahol sokan hazudnak, vagy itt sajnáltatják magukat, de a valós odakinti utcai világban is találkozhatsz ilyenekkel.

És ne a gyk-ból vonj le statisztikát! :)

2015. aug. 14. 20:43
 9/16 anonim ***** válasza:
6%
Melyik bolygón? Mert itt a Földön eddigi 29 évem alatt kizárólag a 2. kategóriára láttam példát.
2015. aug. 14. 20:44
 10/16 anonim ***** válasza:

Akkor szerencsére most velem is megismerkedhetsz, aki az 1-es kategóriába tartozom.

Írtam, a pasimnak nincs autója, vezetni se tud, mégis nagyon szeretem.

Nem tudom, hogy milyen külső és belső tulajdonságokkal rendelkezel, hogy hol próbálkozol ismerkedni, mennyire gyakran ismerkedsz..stb. vagy már kb. az 50. visszautasítás után inkább feladtad? Hát ha feladtad, akkor bocsi, de nem foglak sajnálni, mert aki feladja, az nem érdemel sajnálatot, mert az inkább gyáva, nincs kitartása..stb.

Remélem te nem adtad még fel, hanem küzdesz és küzdesz. :)

2015. aug. 14. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!