Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 601 S trabanttal miért nemvesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

601 S trabanttal miért nemvesznek komolyan a nők?

Figyelt kérdés

2015. aug. 14. 20:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
89%

"Utolsó, abban a korban talán még létezett egy-két olyan lány, akinek nemcsak a külső meg az anyagiak voltak fontosak. Ma már nincs ilyen."

Ebben tévedsz, mert már akkor is ezt mondták. Ebben nem volt változás. :-)

2015. aug. 14. 21:12
 12/16 anonim ***** válasza:
10%
Mert nincs szuperdögös pofid és 180 cm alatti a magasságod. Kezdj el pénzt keresni, hogy 5-10 éven belül az átlagnál jóval gazdagabb legyél és akkor te is meghághatod a finom kis 18 éves muffokat.
2015. aug. 14. 21:35
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem tudom, szerintem jó autó, tetszik is, párom is szeretne majd a Lada mellé. Nekem is nagyon bejönnek az ilyen autók.

N

2015. aug. 14. 22:07
 14/16 anonim ***** válasza:
#10 50-en már jócskán túl vagyok, de feladtam. Olyan nő nincs a világon, aki ezzel a külsővel el tudna fogadni, tehát jobb is, ha nem próbálkozom többet, különben a maradék önbizalmam és életkedvem is elmegy.
2015. aug. 15. 07:47
 15/16 anonim ***** válasza:

A te életed, azt csinálsz, amit akarsz, engem teljesen hidegen hagyj, hogy most feladod, küzdesz, vagy lesz..rod az életet!

Én teljesen boldog vagyok és nekem csak ez a legfontosabb!

2015. aug. 15. 11:28
 16/16 anonim válasza:

szerintem a 601s a világ egyik legjobb autója, tiszta retró, és nagyon feelinges, aki viszont ebbe az új világba született ezt nem biztos hogy érti. Nekem 1.1 N limusinom van , sajnos nem 601S de hidd el, ha szépen kitakarítod és foglalkozol kicsit vele, mindenhol megnéznek, és nem fogja érdekelni őket hogy mi a márkája. Az autó egyébként sokat elárul a gazdájáról.

De ha meg ennyire hátránynak érzed az autót, akkor nem kell mondani hogy van. Az én barátnőm sem tudta sokáig hogy van autóm, vagy hogy egyáltalán tudok vezetni.

2015. aug. 15. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!