Mi a baj a Trabanttal?
Ma, mikor este mentem a 601-es Trabantommal, azt figyeltem meg, hogy magasabb fordulatszámon parázslik a töltésellenőrző lámpa. Minél magasabb a fordulatszám, annál erősebben. Ez persze nappal nem látszik.
Valami baj van, vagy csak a dióda kap több áramot magasabb fordulatszámnál?
A másik az, hogy kissé zörgött ma a motor. Eddig csak nagyon ritkán tette, most viszont egész hazaúton hallgattam. Nem megfelelő a keverék? Ma tankoltam, azért gondolom.
Előre is köszi :)
Nem, 2016-ig van neki műszakija.
De van valaki, aki tud válaszolni a kérdésre, vagy kötözködni jövünk ide?
Nagyon fontos nekem az az autó, aki tud valamit, légyszi segítsen. Köszi :)
A töltésellenőrző lámpa esetében valószínű a fesszabályzó hibája! Kérdés, hogy 6 vagy 12 voltos az autó, illetve dinamós, vagy generátoros a töltés?
Nem én, a "trabis gyerek" töröltelek ki, az én hozzászólásom is eltűnt, amit neked címeztem.
Mellesleg jobb is, hogy már nincsenek ott az építő jellegű mondataid, amikben csupán arra voltál képes, hogy az autómat fikáztad. Mellesleg ez az autó többet ér nekem bárminél, mivel ez az örökségem, de ha vagy annyira primitív, hogy egy trabantot roncsnak és gáznak nevezel, akkor ezt sem értheted meg.
A többieknek köszönöm szépen a hasznos tanácsokat, neki is esek a dolognak :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!