Aki 2012-ben még Trabanttal jár az mit dolgozhat?
Lehet,hogy ügyvéd,csak nagyon bejön a trabant Neki.
Az autó,nem munkahelyfüggő!Én nem dolgozok és mégis VW 5 POLOT vezetek.
Nekem még egy sz.r trabantom sincs...
Diplomás vagyok...nah...
Nekünk 3 autónk van, én mégis az én kispolskimmal járok állandóan. Több okból is:
1. Alig eszik valamit, ezek mellett a benzin árak mellett ez nagy előny.
2. Nem sajnálom annyira mint a nagyobb árkategóriájú autókat.
3. A városban kényelmesebben tudok vele parkolni és közlekedni is.
Nem az autója alapján kell megítélni valakit!!!
pénz van benne .
egyik ismimnek 4 trabija van és bérbe adja turistéknak ndk ,kocsi. van elviszik 3 4 napokra is ...5000ft 1nap
Nem hiszem, hogy munkahelyfüggő.
Én pl okleveles vegyész vagyok egy közvetlenül a minisztérium alá tartozó állami cégnél és egy több mint 30 éves Ladám van. És nem azért mert ne lenne pénzem akár egy használt, de újabb kocsira.
Kis Polák alig eszik valamit???
Nekem 7 személyes autóm van de biztos vagyok benne, hogy kevesebbet eszik a Poláknál.
Aki trabanttal jár az gondolom fizikai munkát végezhet és nem akar azért új autót venni hogy abba tegye a szerszámokat, anyagokat és munkásruhával se akar beülni.
Az is lehet hogy neki nem lényeg az autó. Nem mindenki olyan autómániás mint én :P
Egyik rokonom 20 éve egy autóval jár, újonnan vette az autóját. Azt mondta hogy nem akarja lecserélni mert semmi baja és nem kell neki azért új autó hogy pl bemenjen a városba. Ő vállalkozó tehát simán tudna venni magának másik autót.
Volt főnököm egy öreg suzukival jár. Azt legalább nem sajnálja munkára használni.
"Egyik rokonom 20 éve egy autóval jár, újonnan vette az autóját."
Az én egyik rokonom 34 éve egy autóval jár, amit annak idején újonnan vett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!