Aki 2012-ben még Trabanttal jár az mit dolgozhat?
nekem is van rokonom, aki trabival nyomja. szép háza van, nem szúkölködnek, de melóba jó az is, lévén, h kőműves a fickó. :)
ha úgy hozná a sors, nekem sem lenne ciki a trabi, papámnak az volt, nekem ez azóta szerelem :)
egyszer vezethettem is, mókás élmény. szervó sehol, a bokádnál a sebváltó, egyesben taposod, h elinduljon, kézzel tekered az ablakot, rajta felejted az indexet, stb :)
nagy váltás a mai csillivilli kocsikhoz képest, de megvan a maga diszkrét bája :)
Nekem nem is az elektromos ablakemelő és a szervó hiánya a legfurcsábba ha átülök egy újabb autóból egy régibe.
Nekem a fék, az amit szoknom kell az első pár fékezés erejéig.
Mert ugyebár a régieknél még rendesen bele kellett taposni, hogy megálljon a vas. Ha ezt eljátszom egy újabb autónál, akkor ha csak egy picit akarok lassítani, vészfékezés lesz az eredménye.
Fordított helyzetben meg hiába teszem rá a lábamat a fékpedálra, ha nem nyomom neki, nem történik semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!