Milyen célokat tűztök ki a 2012-es évre? Mi az, amit a 2011-es évben elértetek?
A 2012-es évem lehet uncsibb lesz, mint a 2011-es, mert idén lett 2 szakmám, munkahelyem, jogosítványom! :D
Jövőre egy másik munkahelyet szeretnék, a legnehezebb dolog pedig az lesz, hogy megszakítsam a kapcsolatot drága kedvesemmel, aki több negatív érzést adott, mint pozitívat! Negatív dolgot pedig nem szeretnék jövőre is végigszenvedni! :)
"újévi fogadalmakat" én se nagyon teszek
viszont kettő dolgot megfogadtam hogy jövőre másképp lesz
nem fogok cigizni max buliba és nem hajtok rá házas pasikra
a 2011-es évem lehetett volna jobb is (pasi ügyek stb..)
remélem 2012 jobb lesz,nah meg nem lesz meteor eső meg világvige cucc.
17/L
Én idén megszereztem a második diplomámat, illetve elkezdtem egy új képzést, amit nagyon szeretek. Azt érzem, hogy haladnak a dolgaim, sok mindent elértem idén azok közül, amiket tavaly ilyenkor felírtam egy cetlire. :)
Jövőre nagyon szeretném, ha sikerülne a felvételi a doktori iskolába, illetve jó lenne, ha az ideihez hasonló munkáim adódnának. :)
Plusz emellett: ne legyen se világvége, se államcsőd.
Én kitűztem célként, hogy megszerzem a második szakmámat.
Nyáron összeköltözünk a párommal, és boldoggá fogom tenni minden szempontból. :)
Több tervem még nincs. :P
Igazgatásszervező v. jogászt folytatom...
Sürgősen más állást keresek..
Nyelvtanulás..
Kicsit ésszerűbb pénzkezelés...
bár meg kell, h. mondjam, a 2-vel előttem lévőben több ráció van...-valahogy már ez a világ nem érdemes a további fennmaradásra, úgyh. sztm. nem lenne nagy veszteség az univerzumnak ha a Föld nevű képződmény jövőre tényleg bevégezné... :-/
Sok gerinctelen ember is elr*hadna a földben, és ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!