Ha megfogadsz valamit az új évre mi lesz az, vagy ha nem fogadsz meg semmit, mit szeretnél jobban csinálni 2012-ben?
Figyelt kérdés
Gondolok itt a családi kapcsolatokra, szerelmekre, barátságokra, munkára, tanulásra, pénzköltésre, főzésre-sütésre, kézimunkázásra, bármire...2011. dec. 18. 19:08
1/9 anonim válasza:
Tegnap fogadtam meg, hogy csökkentem a cigiadagomat. Szilveszterkor részegen felesleges fogadkozni...úgyse emlékszik rá másnap az ember :)
2/9 A kérdező kommentje:
Én is most próbálom összegyűjteni azokat a dolgokat amik eszembe jutnak, illetve próbálom kiértékelni az évem :')
2011. dec. 18. 19:29
3/9 anonim válasza:
Le fogok fogyni, életmódot váltok, többet sportolok, igényesebb leszek magamra.
4/9 anonim válasza:
Semmit nem fogadok meg, ha valamit csinálni akarok, akkor azt megcsinálom, az év vége nem ad 'több erőt' semmihez. Meg amúgysem akarok változtatni, most tök jó ahogy van minden.
5/9 anonim válasza:
Megfogadni ugyan nem merem,mert félek úgysem tartanám be, de épp itt az ideje, hogy továbblépjek és ne egy ember után siránkozzak, bár a legjobb az lenne, ha ez az ember visszatérne hozzám. :(
22/N
6/9 anonim válasza:
"...bár a legjobb az lenne, ha ez az ember visszatérne hozzám." - ezzel a hozzáállással nem is fogod elfelejteni soha! :)
7/9 anonim válasza:
Tudom, de attól még próbálkozni lehet, igazából próbálkoztam is :( A gondom mindössze annyi, hogy számomra ő testesíti meg a boldogságot :) Amikor vele voltam akkor voltam a legboldogabb, ennél nem is nagyon létezhet jobb.
Őrült nehéz lemondani róla :(
8/9 A kérdező kommentje:
Igen, változtass a hozzáállásodon! Nekem sikerült tovább lépnem, most csak magamra akarok koncentrálni, és az ügyes-bajos dolgaimra, a családomra, és a barátaimra. És úgy igazándiból mindenre, köszi szépen a válaszokat! Sok sikert mindenkinek a fogadalmak betartásához, akinek meg nem kell ilyesmi, annak remélem a következő éve is ilyen jó lesz! :) Köszi!
2011. dec. 19. 19:52
9/9 anonim válasza:
egyetértek a 2. válaszolóval de én nem csak életmódot váltok hanem kinézetet is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!