Mi a baj a Trabanttal?
Ma, mikor este mentem a 601-es Trabantommal, azt figyeltem meg, hogy magasabb fordulatszámon parázslik a töltésellenőrző lámpa. Minél magasabb a fordulatszám, annál erősebben. Ez persze nappal nem látszik.
Valami baj van, vagy csak a dióda kap több áramot magasabb fordulatszámnál?
A másik az, hogy kissé zörgött ma a motor. Eddig csak nagyon ritkán tette, most viszont egész hazaúton hallgattam. Nem megfelelő a keverék? Ma tankoltam, azért gondolom.
Előre is köszi :)
Nem teszek meg nagy távokat a trabival, nem vagyok annyira pénzes, hogy megvegyem hozzá a benzinkutat :D Átlagosan 75-tel 80-nal megyek vele, nem hiszem, hogy ez a forgalom feltartásának minősül, de ennek ellenére mindig lehúzódok, ha látom hogy valaki jön mögöttem és előzni szeretne.
Kedves 8-as, mielőtt nekiestem volna, elindítottam, az alapjárat teljesen szabályos volt, mentem is vele egy kört, kifogástalanul működött. Valószínűleg az lehetett a baj, hogy nem hagytam neki elég időt hogy bemelegedjen, siettem. Igen, most jön a vicc, hogy ha sietek, inkább menjek gyalog :DD
Szóval ha újra jelentkezik a dolog (ne jelentkezzen) akkor nekiesek, most viszont nincs rá időm sajnos :/
Még egyszer kösz mindenkinek. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!