Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a baj a Trabanttal?

Mi a baj a Trabanttal?

Figyelt kérdés

Ma, mikor este mentem a 601-es Trabantommal, azt figyeltem meg, hogy magasabb fordulatszámon parázslik a töltésellenőrző lámpa. Minél magasabb a fordulatszám, annál erősebben. Ez persze nappal nem látszik.

Valami baj van, vagy csak a dióda kap több áramot magasabb fordulatszámnál?

A másik az, hogy kissé zörgött ma a motor. Eddig csak nagyon ritkán tette, most viszont egész hazaúton hallgattam. Nem megfelelő a keverék? Ma tankoltam, azért gondolom.

Előre is köszi :)

2014. szept. 12. 23:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szia, a 8-as vagyok, csak kíváncsiságból kérnék egy visszajelzést, mire jutottál a Trabival? Köszi előre is és sok sikert!
2014. szept. 19. 20:21
 12/14 anonim ***** válasza:
15%
Dejoo neked:) Még aggódnak is a drága trabikád miatt egyelek meg 8:):D, de nekem az a bajom hogy feltartod a forgalmat..elhiszem hogy sokat jelent neked meg minden,és ne haragudj a fikázásért,de be kell látnod,hogy kiöregedett már a kozlekedésből a trabi:) Nekem Mercedes Cls-em van..Azert sok sikert a trabi javitasahoz,es mindenjot kivanok neki!:)
2014. szept. 21. 14:56
 13/14 A kérdező kommentje:

Nem teszek meg nagy távokat a trabival, nem vagyok annyira pénzes, hogy megvegyem hozzá a benzinkutat :D Átlagosan 75-tel 80-nal megyek vele, nem hiszem, hogy ez a forgalom feltartásának minősül, de ennek ellenére mindig lehúzódok, ha látom hogy valaki jön mögöttem és előzni szeretne.

Kedves 8-as, mielőtt nekiestem volna, elindítottam, az alapjárat teljesen szabályos volt, mentem is vele egy kört, kifogástalanul működött. Valószínűleg az lehetett a baj, hogy nem hagytam neki elég időt hogy bemelegedjen, siettem. Igen, most jön a vicc, hogy ha sietek, inkább menjek gyalog :DD

Szóval ha újra jelentkezik a dolog (ne jelentkezzen) akkor nekiesek, most viszont nincs rá időm sajnos :/

Még egyszer kösz mindenkinek. :))

2014. szept. 23. 23:43
 14/14 anonim válasza:
első... minek irsz hülyeségeket?
2014. okt. 23. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!