Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Könnyebb lehetne a társkeresés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Könnyebb lehetne a társkeresés, ha levezetném a dühömet azért a sok rosszért, amit kaptam a nőktől?

Figyelt kérdés

Rengeteg harag van bennem, a nők 99%-át felszínesnek és hazugnak látom. Ezek ellenére szeretnék barátnőt, de ezzel a rengeteg frusztrációval küzdve képtelen vagyok megtalálni az 1% kivételt, olyan sértett és paranoiás vagyok. Ha kicsit élnék, megtorolnék a nőkön pár sérelmet, akkor könnyebb lenne?

Lehetőleg ne jelentsétek a kérdést, nem provokáció, tanácsokat szeretnék!!! Lehetőleg hasonló helyzetű, racionális férfiaktól.

25/F

2015. aug. 16. 20:10
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Prostinál már sokszor voltam, némelyiket le is köptem a végén.
2015. aug. 16. 20:34
 12/29 anonim ***** válasza:
60%
Remélem kamu.
2015. aug. 16. 20:35
 13/29 anonim ***** válasza:
21%

"Szerintem járj el prostikhoz és ezzel te is élvezethez jutsz olyan lányokkal akik amúgy hozzád se szólnának."

Max. anyagilag juttatja őket élvezethez, amikor kifizeti nekik a szolgáltatást. :)

2015. aug. 16. 20:39
 14/29 anonim ***** válasza:
84%
A leköpés benne volt a tarifában?
2015. aug. 16. 20:44
 15/29 anonim ***** válasza:
45%
haha máshogy esélytelen is :)
 16/29 anonim ***** válasza:
4%
De én azt mondom örülj neki, hogy ember vagy és ebben a korban, és itt! Élvezetek tárháza áll előtted. Mi lenne ha afrikai éhező, szíriai menekült vagy gettólakó lennél? Vagy a középkorban élnél, ahol mindennapos háború pusztított, sosem tudtad mikor halsz meg. Vagy az őskorban, ahol minden falat ételért kockára kellett tenni az életed. Vagy mondjuk egy növényevő állat, akiknek az egész élete rettegés a ragadozóktól? A zebra se mondja miért nem oroszlánnak születtem és akkor én vadásznék rájuk. Te se mondd miért nem vagy helyes és te járnál azokkal a csajokkal akikkel most a haverjaid. Mindennek így kellett lennie.
 17/29 anonim ***** válasza:
40%

Bullet with Butterfly Wings

Gondjaid vannak a magyar nyelvvel? A kérdezőt juttatja élvezethez nem a prostikat. Sőt még arra is kitértem, hogy ez megalázó nekik.

2015. aug. 16. 20:45
 18/29 A kérdező kommentje:

Haha én is pont félreértettem/félreolvastam azt a sort, de lehet azért mert az egyik leköpött kva el is élvezett és hirtelen az a pillanat villant be.

Amugy nem feltétlenül legális szívatásokra gondoltam.

2015. aug. 16. 20:48
 19/29 anonim ***** válasza:
18%
Azért óvatosan beszélj ilyen tervekről a GYK-n! Még a végén bevisz a yard aztán nem hogy csajod nem lesz de te leszel a csaj a sitten!
2015. aug. 16. 20:51
 20/29 anonim ***** válasza:
Ne lopkodd a hahámat!
2015. aug. 16. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!