Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Könnyebb lehetne a társkeresés, ha levezetném a dühömet azért a sok rosszért, amit kaptam a nőktől?
Rengeteg harag van bennem, a nők 99%-át felszínesnek és hazugnak látom. Ezek ellenére szeretnék barátnőt, de ezzel a rengeteg frusztrációval küzdve képtelen vagyok megtalálni az 1% kivételt, olyan sértett és paranoiás vagyok. Ha kicsit élnék, megtorolnék a nőkön pár sérelmet, akkor könnyebb lenne?
Lehetőleg ne jelentsétek a kérdést, nem provokáció, tanácsokat szeretnék!!! Lehetőleg hasonló helyzetű, racionális férfiaktól.
25/F
"Szerintem járj el prostikhoz és ezzel te is élvezethez jutsz olyan lányokkal akik amúgy hozzád se szólnának."
Max. anyagilag juttatja őket élvezethez, amikor kifizeti nekik a szolgáltatást. :)
Bullet with Butterfly Wings
Gondjaid vannak a magyar nyelvvel? A kérdezőt juttatja élvezethez nem a prostikat. Sőt még arra is kitértem, hogy ez megalázó nekik.
Haha én is pont félreértettem/félreolvastam azt a sort, de lehet azért mert az egyik leköpött kva el is élvezett és hirtelen az a pillanat villant be.
Amugy nem feltétlenül legális szívatásokra gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!