Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Könnyebb lehetne a társkeresés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Könnyebb lehetne a társkeresés, ha levezetném a dühömet azért a sok rosszért, amit kaptam a nőktől?

Figyelt kérdés

Rengeteg harag van bennem, a nők 99%-át felszínesnek és hazugnak látom. Ezek ellenére szeretnék barátnőt, de ezzel a rengeteg frusztrációval küzdve képtelen vagyok megtalálni az 1% kivételt, olyan sértett és paranoiás vagyok. Ha kicsit élnék, megtorolnék a nőkön pár sérelmet, akkor könnyebb lenne?

Lehetőleg ne jelentsétek a kérdést, nem provokáció, tanácsokat szeretnék!!! Lehetőleg hasonló helyzetű, racionális férfiaktól.

25/F

2015. aug. 16. 20:10
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
74%

19.

Miért? A sitten megtanítanák neki a börtön intimitást. Utána nem tenne fel hasonló kérdést.

2015. aug. 16. 20:56
 22/29 anonim ***** válasza:
0%
Az életben senkinek sem kell bizonyítani csak magadnak. Az a legnagyobb győzelem ha látják ez sikerült.
2015. aug. 16. 21:03
 23/29 anonim ***** válasza:
15%
Jó pár nőre ráférne egyébként, hogy móresre tanítsák. De a félreértések elkerülése végett nem bíztatom a kérdezőt semmilyen illegális cselekedetre!
2015. aug. 16. 21:12
 24/29 anonim ***** válasza:
91%
nem csak a kérdezővel van baj, hanem pár válaszolóval is... nő leköpése, móresre tanitása!!hol éltek??
2015. aug. 16. 22:08
 25/29 anonim ***** válasza:
23%
hol élünk? a való világban ahol a nők minket számba se vesznek.. szerinted ez milyen érzés?
2015. aug. 16. 22:13
 26/29 anonim ***** válasza:
93%
szerintem nem kéne általánosítani!!se nőben sem ffiban !!ez oda - vissza működik
2015. aug. 16. 22:20
 27/29 anonim ***** válasza:
70%
Ezekkel a válaszokkal csak bizonyítjátok, hogy a magassarkúm se érdemes belétek törölnöm. Még jó, hogy távol tartom magam az ilyen frusztrált kisfiúktól. Régebben még volt bennem kezdeményező kedv de már a párom is megtaláltam, meg azt is megtanultam, hogy jobb a mentálisan sérülteket a szakemberekre bízni.
2015. aug. 16. 22:45
 28/29 anonim ***** válasza:
91%
Ne haragudj kérdező, de ilyen mentális állapotban ha találnál lányt azt is elijesztenéd. Nekem nem kéne olyan pasi aki azért megy prostihoz hogy megalázza és leköpje. Egyáltalán bárkit megalázzon. Ez beteg és ijesztő gondolat. Kezeltesd magad mert így az Isten óvjon tőled bárkit.....
2015. aug. 16. 23:23
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

Keress fel egy szakembert. Ha nem tudod magadtól feldolgozni a csalódásaid, akkor mindenképpen szükséged van segítségre.

Az, hogy most megtorolsz bármit is pár nőn...semmit nem fog javítani a helyzeteden, ráadásul még iszonyat infantilis és szánalmas is.

Nőj fel végre!

2015. aug. 17. 09:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!