Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Édes a bosszú, s jól teszem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Édes a bosszú, s jól teszem vagy egy szemétláda vagyok?

Figyelt kérdés

Mindig is egy vézna, pattanásos srác voltam, csontkeretes szemüveggel, púpos háttal. 180 cm voltam és 56 kg. A lányok mondanom sem kell állandóan kiröhögtek. Rengeteg lánynál próbálkoztam, mind elhajtott és megalázott, még a kedvesebbek is. Azonban fordult a kocka!

19-20 éves korom körül felszívódtak a pattanások, 21 éves koromban a szemem rengeteget javult, már nem kell hordanom a szemüveget. Itt kedvet kaptam, égi jelnek, csodának tartottam ezt, úgyhogy elterveztem mit fogok tenni. Feljegyzeteltem minden egyes csajt, aki megalázott az évek során. 72 jött ki összesen. Itt még ugye 21 éves voltam, elkezdtem kondizni, és annyit zabálni, hogy az elképzelhetetlen, mellé egy komoly edzéstervet összeraktam, vettem tápkiegeket. Mindeközben a hosszú évek alatt összespórolt, és egyetem melletti munkából összekeresett kb másfél millió forintból (otthon élek, úgyhogy semmire nem költöttem, és 9 éves korom óta minden forintot elraktam) vettem egy használt kis sportkocsit, nem felsôkat. de egész jó (Mazda), a maradék 300 ezerbôl meg divatos drága ruhákat vettem. Vágattam egy igazi metroszex sérót.

23 éves koromra már úgy ki voltam gyúrva, mint a szenny, azóta ugyanígy nézek ki, 180 cm 83 kg, 6 kocka eresen kirajzolódva, szolibarna bôr, homo séró, kocsi, jó ruhák, és elsajátítottam a bunkó stílust is. Most 25 éves vagyok. Az említett 72 lányból eddig 71-et kerestem fel, ebbôl 3 kosarat kaptam. Azaz 68 lányt megdugtam, aztán eldontam mint egy koszos zsepit. Ôk fájdalmat okoztak nekem, én is nekik. Elôször el sem akarták hinni, hogy én vagyok az, hebegtek-habogtak, óriási volt látni, hogy mostmár fordult a kocka és bánják amit tettek. Mindegyik kapcsolatot akart tôlem, de én egytôl egyig játszottam velük és kihasználtam ôket. a nagy részük sírt, és könyörgött, hogy ne hagyjam el.

23 évesen vesztettem el a szüzességem, és most itt tartok, ami óriási dolog. Persze a 2 év alatt rendes, kedves lányok is próbálkoztak, nekik megmondtam ôszintén, hogy nem, bocsi, ôket nem használtam ki.

Közben most egyetem után elkezdtem egy vállalkozást, ami úgy néz ki jó sok pénzt fog hozni, még több takony csajt használhatok ki. Hogy røhadna meg minden ilyen felszínes pïcsa.

Tudjátok lúzer barátaim, én is lúzer voltam egykor, és nem felejtem honnan jöttem. Ezt a bosszút értetek is csinálom. S lebegjen a szemetek elôtt, hogy van még reményetek.

Nem mellesleg ma találkozok a 72. csajszival, és nagyon úgy tûnik, hogy arra a sorsra fog jutni, mint 68 társa.

Még egy kérdés, aféle közvéleménykutatás: erkölcsi nulla vagyok, hulladék embernek tartasz, vagy szerinted jogosan teszem, amit teszek?

25f

2015. nov. 22. 12:31
1 2 3 4 5 6 7
 1/67 anonim ***** válasza:
25%
szia igazad van én is ezt tervezem azon agyalok honnét szerezzek pénzt meg újra elkezdtem gyurni meg zabálni egésznap :) jól csinálod tesó pacsi
2015. nov. 22. 12:36
 2/67 anonim ***** válasza:
85%
Nem szép dolog, de te legalább azokon álltál bosszút, akik valóban sérelmet okoztak neked. Engem olyan vágott át, akit nem bántottam, ő az első barátnőjétől kapott sérelmét követően nagyon sok nőt megbántott. Te legalább nem ártatlanoknak okoztál fájdalmat.
2015. nov. 22. 12:36
 3/67 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem (ha nem kamu) ebből pont az derült ki, hogy világ életedben rossz lányokkal kezdtél.
2015. nov. 22. 12:38
 4/67 Költőnő? ***** válasza:
81%
Te beteg vagy. Ezt komolyan mondom.
2015. nov. 22. 12:38
 5/67 anonim ***** válasza:
53%

Igazából jól tetted,és megérdemelték azok a nők,velem is ezt csinálták egész életemben,kinevettek,megaláztak stb.

Csak egy baj van vele,lealacsonyodtál a szintjükre.

24/F

2015. nov. 22. 12:39
 6/67 anonim ***** válasza:
73%
:D Nekem mindegy aztán mit csinálsz,ha bedőlnek neked,az ő bajuk.
2015. nov. 22. 12:39
 7/67 anonim ***** válasza:
84%
Ez a történet kamu, ez a srác 25 éves szűz aki még a szüleivel él. Ez már a tízezredik ilyen kérdése kb. Mond nem unod még? Nem érzed magad szánalmas lúzernek legbelül? Amikor a tükörbe nézel egy kocka néz vissza, szállj már magadba vesztes, és változtass az életeden...
2015. nov. 22. 12:40
 8/67 A kérdező kommentje:
Miért lennék beteg? Hosszú évek munkájának a gyümölcs ez, és csak azt kapják, amit megérdemelnek. És még szép, hogy bedôlnek. Melyik felszínes rongy ne szeretné az izmos, jó csávókat? És miért lenne kamu? Rengeteg munkám van ebben.
2015. nov. 22. 12:42
 9/67 anonim ***** válasza:
92%
Meg kell hagyni, élénk fantáziával rendelkezel. :)
2015. nov. 22. 12:43
 10/67 anonim ***** válasza:
86%
Tényleg beteg vagy. Ha kamu, akkor azért, hogy ilyenekkel recskáztatod az oldal szánalmas lúzerseregét, ha meg nem kamu, akkor meg ki sem kell fejtenem, hogy miért. :)
2015. nov. 22. 12:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!