Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavar sok férfit, ha egy nőnek gyereke van?
Nekem van egy 1éves lányom ,és a jelenlegi párom teljessen elfogam vele eggyütt.
De van egy ismerősöm és csupa olyan férfiba botlik már 3 éve akit zavar a gyermeke.
Ilyeneket mondanak neki pl: h nem fogom más gyerekét nevelni.
Meg sok nőt leminősítenek mert egyedül neveli gyermekét,pedig sok olyan van aki nem tehet róla ,mert a gyerek apja volt a hibás,mint példáúl nálunk is.
Itt nem arról van szó, hogy zavarja az embert, hanem szimplán egyszerűen nem kell neki olyan nő akinek már van gyereke.
ebben nincs semmi kivetni való.
Kedves utolsó,neked is köszi a választ. Ezt a kérdést azért tettem fel h lássa mások mit gondolnak,mert nekem nem igen akarja elhinni. Eléggé magaalatt van.
Nekem sincs azokkal bajom akik nem akarnak olyan párt akinek gyermeke van,valahol érthető.
"Ám hallottam más sok férfit aki gyermekes nöket keres ,mert szerintük érettebbek..."
Aham, nagyon érett az olyan nő, aki egy megbízhatatlan, tróger pasival csináltat magának gyereket....aztán másodjára már jó lenne a normális, rendes pasi, felneveltetni vele a tróger pasi gyerekét. Ez ám az érettség.
utolsó! ez azért nem így működik. Évekig lehet valaki kedve,megbízható és rendes és egyszer csak kijön a valódi éne.
Nálunk se volt gond,az apja egy normális ,odaadó ,rendessen dolgozó ember volt. évekim megvoltunk nem volt gond,amíg az anjáékkal nem egy városba költöztünk,jöttek a gondok meg a keverések!
És ennyi.
10év után is válnak el meg 25év után is.
Ezért senkit nem kell elítélni!
Meg ém pl nem kényszerítem párom h fogadja el a lányom,mégis elfogadta,még szerencse vannak ilyen gondolkozású emberek is.
Nem a nőt kell mindig hibáztatni mert egyedül neveli a gyerekét!!
Azt viszon kiherélném ,aki nem kiváncsi a gyerekére. 1 éves a lányom az apja nem is látta még,fizetni azért fizeti mert kénytelen,ez a szégyen,nem az h egyedül nevelem!!
Erre amit te írtál én írhatnám pl azt h a gyereket sok pasi csak megcsinálni tudja ,de a felelősséget nem válalja! Mert ugye a legtöbb esetben az anya neveli a gyereket, ővé a nagyobb felelősség!!
Ennek több oka is van. Leírom, hogy én miért nem.
- Egyszer már próbáltam, hát többször nem kérek belőle
- Nevelje fel, aki megcsinálta
- Soha nem leszel az első számú ember a nő életében. Mindig a gyerek lesz
az első
- Nem akarod megvárni, míg a gyerek azt mondja: Nem vagy az apám, ne mondd
meg, hogy mit csináljak. De persze dolgozz rá.
- Ha megpróbálod nevelni, kitör a III. világháború
Szerintem ennyi elég is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!