Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért zavar sok férfit, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavar sok férfit, ha egy nőnek gyereke van?

Figyelt kérdés

Nekem van egy 1éves lányom ,és a jelenlegi párom teljessen elfogam vele eggyütt.

De van egy ismerősöm és csupa olyan férfiba botlik már 3 éve akit zavar a gyermeke.

Ilyeneket mondanak neki pl: h nem fogom más gyerekét nevelni.

Meg sok nőt leminősítenek mert egyedül neveli gyermekét,pedig sok olyan van aki nem tehet róla ,mert a gyerek apja volt a hibás,mint példáúl nálunk is.

2015. nov. 17. 14:36
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
54%

Itt nem arról van szó, hogy zavarja az embert, hanem szimplán egyszerűen nem kell neki olyan nő akinek már van gyereke.

ebben nincs semmi kivetni való.

2015. nov. 17. 19:08
 22/27 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó,neked is köszi a választ. Ezt a kérdést azért tettem fel h lássa mások mit gondolnak,mert nekem nem igen akarja elhinni. Eléggé magaalatt van.

Nekem sincs azokkal bajom akik nem akarnak olyan párt akinek gyermeke van,valahol érthető.

2015. nov. 17. 19:35
 23/27 anonim ***** válasza:
80%

"Ám hallottam más sok férfit aki gyermekes nöket keres ,mert szerintük érettebbek..."

Aham, nagyon érett az olyan nő, aki egy megbízhatatlan, tróger pasival csináltat magának gyereket....aztán másodjára már jó lenne a normális, rendes pasi, felneveltetni vele a tróger pasi gyerekét. Ez ám az érettség.

2015. nov. 17. 21:54
 24/27 A kérdező kommentje:

utolsó! ez azért nem így működik. Évekig lehet valaki kedve,megbízható és rendes és egyszer csak kijön a valódi éne.

Nálunk se volt gond,az apja egy normális ,odaadó ,rendessen dolgozó ember volt. évekim megvoltunk nem volt gond,amíg az anjáékkal nem egy városba költöztünk,jöttek a gondok meg a keverések!

És ennyi.

10év után is válnak el meg 25év után is.

Ezért senkit nem kell elítélni!

Meg ém pl nem kényszerítem párom h fogadja el a lányom,mégis elfogadta,még szerencse vannak ilyen gondolkozású emberek is.

Nem a nőt kell mindig hibáztatni mert egyedül neveli a gyerekét!!

Azt viszon kiherélném ,aki nem kiváncsi a gyerekére. 1 éves a lányom az apja nem is látta még,fizetni azért fizeti mert kénytelen,ez a szégyen,nem az h egyedül nevelem!!

Erre amit te írtál én írhatnám pl azt h a gyereket sok pasi csak megcsinálni tudja ,de a felelősséget nem válalja! Mert ugye a legtöbb esetben az anya neveli a gyereket, ővé a nagyobb felelősség!!

2015. nov. 17. 23:22
 25/27 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesírási hibákért.
2015. nov. 17. 23:24
 26/27 anonim ***** válasza:
Érdekesek voltak az írások. Fel lehetett volna tenni így is a kérdést.: "Miért zavar sok férfit, ha egy nőnek már élettársa van [és úgy keres párt]?" Ebben már így benne van a válasz.
2021. dec. 27. 23:45
 27/27 Kacska79 válasza:

Ennek több oka is van. Leírom, hogy én miért nem.

- Egyszer már próbáltam, hát többször nem kérek belőle

- Nevelje fel, aki megcsinálta

- Soha nem leszel az első számú ember a nő életében. Mindig a gyerek lesz

az első

- Nem akarod megvárni, míg a gyerek azt mondja: Nem vagy az apám, ne mondd

meg, hogy mit csináljak. De persze dolgozz rá.

- Ha megpróbálod nevelni, kitör a III. világháború

Szerintem ennyi elég is.

2023. aug. 12. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!