Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavar sok férfit, ha egy nőnek gyereke van?
Nekem van egy 1éves lányom ,és a jelenlegi párom teljessen elfogam vele eggyütt.
De van egy ismerősöm és csupa olyan férfiba botlik már 3 éve akit zavar a gyermeke.
Ilyeneket mondanak neki pl: h nem fogom más gyerekét nevelni.
Meg sok nőt leminősítenek mert egyedül neveli gyermekét,pedig sok olyan van aki nem tehet róla ,mert a gyerek apja volt a hibás,mint példáúl nálunk is.
Nem szép dolog ilyeneket írni, de valahogy nem biztos, hogy minden férfi szívesen vállalja be a pótpapa szerepet, és érthető is, ha valaki saját családot akar kizárólag, vagy egyáltalán nem akar gyereket, másik részről ugyanakkor az is jogos igény, ha már így járt az anyuka, hogy a gyerekével együtt fogadja el az új párja.
Nekem apai nagymamám maradt egyedül gyerekkel, de őt nem elhagyták, hanem meghalt az első férje, nagyapám sajátjaként nevelte fel őt is, nagynéném pedig nagyon családcentrikus nő, amióta apai oldalról mindkét nagyszülőm meghalt (nagymamámat már sajnos nem ismerhettem, pár évvel a születésem előtt halt meg, nagyapámat még ismertem kb. 8-9 éves koromig), olyan ez a nagynéném, aki nem sajátja volt nagyapámnak, mint egy pótnagymama, aki összefogja a rokonságot.
Viszont ez is benne lehet az emberekben, tegnap olvastam:
Érdekes kérdés, kedves kérdező!
Én először nyitottan álltam a kérdéshez, exem egy nálam idősebb anyuka volt, 6 évvel és volt egy 5 éves kisfia. Én teljesen elfogadtam ezzel együtt, mígnem egy szép napont elmondtam a véleményem a neveléssel kapcsolatban és cserébe úgy beszélt velem, mint a kutyájával... mikor nekem teljesen komoly szándékaim voltak és családot terveztem vele. Aztán később bocsánatkérés helyett még neki állt feljebb és szakított. Na akkor eldöntöttem, hogy nem hogy gyerekes nő nem kell, hanem BIZTOS, hogy sajátom sem lesz soha többé. Onnantól, hogy van gyerek, csak egy sokadrangú valami vagyok a nőnek, aki arra való, hogy a pénzt lapátolja haza. Ebből nem kérek, nem kell gyerek!
24/F
Pont azért,mert senki nem akarja más gyerekét nevelni,legalább is a legtöbb férfi biztosan nem.
Ahogyan én sem.
Van rá megoldás,találjon magának hasonlóan elvált férfit,akinek van ugyanúgy gyereke,és probléma megoldva. :)
24/F
Pedig az indok megállja a helyét.
Ha akarom ha nem pótapja leszek annak a gyereknek, ha az adott tővel leszek együtt. És nem akarom más gyerekét nevelni!
"gyerek apja volt a hibás"
Minek vállaltál gyereket tőle akkor, ha megbízhatatlan? Talán jobban ki kellett volna ismerni, többet beszélgetni, mielőtt aláfeküdtél volna védekezés nélkül.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Énis javasoltam már neki h keressen olyat akinek van gyermeke.
Az én páromnak nincs és ő nem is tervezi, viszont a lányomat imádja. :)
Ám hallottam más sok férfit aki gyermekes nöket keres ,mert szerintük érettebbek,csak ő nem talál. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!