Felszívódási zavar? Van akinek van ilyen gyereke?
Figyelt kérdés
2012. aug. 17. 22:06
1/8 anonim válasza:
mi kedden megyünk eredményért, hogy ilyesmiről van-e szó a kisfiam esetében-nálatok hogy derült ki?
2/8 A kérdező kommentje:
Szia! Mi még nem voltunk! de már lassan minden vizsgálaton túl vagyunk. így a gyerekorvos vetette fel, hogy lehet az van! de csak két hét múlva lesz gasztrosok és akkor tudok még időpontot kérni!
Amúgy a kisfiam keveset evő, és kicsi is a korához képest!
Nálatok hogy nézték meg? Miket csináltak?
Köszi a választ!
2012. aug. 17. 22:18
3/8 anonim válasza:
Szerintem labor lesz. Abból sok minden kiderül.
Mi úgy kezdtük, de a lányunknál sajnos nagyobb gond derült ki.(Gyulladásos bélbetegség)
De az ismeretségi körünkben több ételallergiás gyerek van, de ezek kinőhetőek.
Mennyi idős a kicsi?
4/8 anonim válasza:
az en kisfiam sokat eszik,megse hizik es eleg durvan ekcemas,ezert vittuk gasztrora.vervetel es kakiminta kellett,kedden megyunk eredmenyert.elso voltam
5/8 A kérdező kommentje:
5 éves a fiam 13,5 kg és 101 cm!
általános laborja jó volt.
volt hasi ultrahang, tejcukor és liszt érzékenység tesztje is, de ezek is jók!
2012. aug. 18. 13:06
6/8 anonim válasza:
én kisfiam szűk 10 kiló,87 cm és 21 hónapos.a te kisfiad se egy szumós alkat,az tuti :-(
7/8 A kérdező kommentje:
kedves első mi lett az eredmény??????
2012. aug. 24. 21:56
8/8 anonim válasza:
első vagyok. felszívódási zavar nincs, de tejre meg se nézték, amiért mentünk. ősszel egy hét kórház és tejterheléses vizsgálat. addig meg szigorú tejmentes diéta. eredmény tehát eddig nulla...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!