Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavar sok férfit, ha egy nőnek gyereke van?
Nekem van egy 1éves lányom ,és a jelenlegi párom teljessen elfogam vele eggyütt.
De van egy ismerősöm és csupa olyan férfiba botlik már 3 éve akit zavar a gyermeke.
Ilyeneket mondanak neki pl: h nem fogom más gyerekét nevelni.
Meg sok nőt leminősítenek mert egyedül neveli gyermekét,pedig sok olyan van aki nem tehet róla ,mert a gyerek apja volt a hibás,mint példáúl nálunk is.
Én nem kezdenék sosem gyermekes férfival, mert Ő már volt egyszer az életében úgy, hogy "Ő az igazi, tőle szeretnék gyermeket."
Én legyek az első és utolsó annak a férfinak az életében,akitől gyereket szeretne.
Ettől függetlenül mindenki azt csinál amit akar. A barátnőd már úgy keressen párt,hogy gyereke van, tehát egy netes társkeresőn is legyen valahol megjelölve. Így aki nemtetszését fejezné ki, az nem fogja, mert ír rá, ha látja az adatlapon.
Szerintem ez nem a férfiakat zavarja, hanem általában az embereket ha a párjuknak gyerekük van, aki velük is él. S mivel a gyerek általában az anyával él, ezért zavarja inkább a férfiakat a gyerek, mint a nőket, hisz a nőknek maximum gyerekes apukák jutnak, de ott a gyerek általában az anyával él. Ez pedig óriási különbség.
Igen, az emberek nem szeretik más gyerekét nevelni, mert igazán nem is lehet. Nehéz lehet egy háztartásban, egy családban élni egy gyerekkel aki nem saját, hisz azt nevelni, annak szabályokat állítani, attól követelni valamit nem olyan egyszerű feladat mint a saját gyerekkel.
Engem nem zavarna, most is egy egy gyermekes nővel randizgatok.
Egyik barátom kifejtette, hogy ő miért nem tenné azt amit én. Leírom, mert ezt a nézőpontot még nem írta senki, de ez is egy ok lehet.
Az a lényege, hogy szerinte a nők többségének a kimondottan 'menő' srácok tetszettek, akikről messzire ordított, hogy csak kihasználják a nőket. Csináltak nekik egy gyereket, és mikor jött volna a felelősségvállalás, akkor otthagyták az anyát és a gyermeküket.
De viszont egy vagy több gyerekkel a karjában, túl néhány hasonló 'menő' emberkén gondolkodik el az adott nő, hogy lehet, hogy az átlagos normális pasit kellett volna választania az "izgalmas" helyett.
És ilyenkor már olyan érzés, mintha azt mondaná, hogy na jó, ha nincs más akkor jöhetsz akár te is, mert nem akarok egyedül maradni.
De szerintem nem lehet általánosítani, mert pl olyant is ismerek, akinek a férje meghalt, és egyedül maradt két kisgyermekkel. Erről pedig abszolút nem tehet senki sem.
Gyereken is múlik.
Nem biztos, hogy össze akar vele bútorozni a férfi, ha ellenszenvesnek érzik egymást a gyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!