Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem találok párt magamna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok párt magamnak? 22/L

Figyelt kérdés
Próbàltam társkeresőn ismerkedni mivel nem nagyon járok szórakozni...Randiztam màr onnan többször is még sem alakult ki komolyabb kapcsolatom senkivel...egyszerűen nem éreztem azt egyik embernél sem hogy össze passzolunk...nem tudom màr mikor lesz pàrom mikor talalàlok és hol egy olyan embert akivel össze illünk és minden jó lesz...:(
2015. nov. 16. 21:28
1 2 3 4 5 6
 51/60 A kérdező kommentje:
Huha most aztán jol leoltottàl :D :D :D
2015. nov. 17. 14:33
 52/60 anonim ***** válasza:
Ilyen agyilag zokni lány nekem sem kellene :D Na béke veled Kicsirigó.
2015. nov. 17. 14:39
 53/60 A kérdező kommentje:
Szerintem te nem kellesz senkinek...:D de nem bàntalak mert jó szivem nem engedni...sajnàllak komolyan :D
2015. nov. 17. 14:40
 54/60 anonim ***** válasza:

"egyszerűen nem éreztem azt egyik embernél sem hogy össze passzolunk"

Ez a te korosztályodnál 100 %-ban a "nem elég helyes, jóképű, izmos, és elég csóró" eufemisztikus körülírása szvsz.

2015. nov. 17. 14:45
 55/60 A kérdező kommentje:
Tenyleg? Elmondom neked mind normalis eletvitelű dolgozó ember volt...volt koztuk diplomas is kepzeld el...egyik sem volt agrol szakadt senki hazi...nem voltak kigyurt allatok de igenyes apolt jo megjelenesu emberek voltak akikkel eddig randiztak amiota szingli vagyok...
2015. nov. 17. 14:57
 56/60 A kérdező kommentje:
A helyesirasi hibakert egyebkent elnezest kerek mindenkitol akit zavar telefonrol irok :D
2015. nov. 17. 14:58
 57/60 anonim ***** válasza:
Akkor mi volt velük a gond?
2015. nov. 17. 15:09
 58/60 A kérdező kommentje:
Nem egyezett az elet szemleletunk sok mindenben es nem illettunk ossze egyikkel sem...
2015. nov. 17. 15:53
 59/60 anonim ***** válasza:
Hát ez még mindig 0 konkrétum... Valószínű, hogy egyik sem a tök izmos, tehetős álompasi volt.
2015. nov. 17. 17:44
 60/60 anonim ***** válasza:
ha tudod, hogy egyikkel sem illettél össze mert máshogy gondolkodsz a világról akkor mi a baj? összejöttél volna olyannal akivel tudod, hogy úgyse működne?! keress olyat akivel passzoltok! bumm, megoldva, következő kérdés!
2015. nov. 17. 17:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!