Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyok az elvárásim szerintete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyok az elvárásim szerintetek, azért nem találok egy éve pasit magamnak vagy mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Én egy átlagos külsejű nem kövér nem túl vékony nő vagyok

Nem fontos a külső csak nagyon minimálisan, hogy pl. igénytelen ne legyen. De kövér vékony pasival is összetudnék jönni.

Belsőre csak annyi fontos, hogy legyenek céljai, hűséges legyen és okos, szeressen. Tőlem lehet határozatlan, nem magabiztos is.

Úgy gondolom nincsenek magas elvárásaim, de eddig csak olyan pasikkal hozott össze a sors aki bunkó vagy csak szexet akar.

Interneten is próbálkoztam, de ott még rosszabb a helyzet, szóval internetről biztos nem ismerkednék.

2015. okt. 19. 11:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Erre kiírod az internetre :D LoL
2015. okt. 19. 11:46
 2/18 Noren1989 ***** válasza:
Lehet, h bányarém vagy?
2015. okt. 19. 11:48
 3/18 anonim ***** válasza:
Ez annyira igaz, mint amennyire Coelhosan hangzik, de majd akkor találod meg, ha nem keresed és ahol nem számítassz rá. Legalábbis nálam mindig így működött :D
2015. okt. 19. 12:03
 4/18 ^ válasza:
Attól, hogy azt mondod, hogy neked csak ennyi elvárásod van, attól még úgyis azokkal fogsz összejönni, mint az összes többi nő. Magadnak is hazudsz.
2015. okt. 19. 12:04
 5/18 anonim ***** válasza:

De bírom az ilyen kérdéseket! :D

Nekem minden mindegy, csak végre legyen valaki, aki felszed. Ha minden mindegy lenne, nem lenne miért ide írogatnod, mert lenne valakid. Lehet, hogy te ezt mondod, de nem így van.

Zimány Linduskának se számít a pénz a nyilatkozatai szerint, de mégis valami különös, füldön túli kozmikus, hyperparadoxon miatt eddig csak milliárdos pasijai voltak.

2015. okt. 19. 12:15
 6/18 A kérdező kommentje:
Köszi az Általánositást..... Egyáltalán nem vagyok olyan mint a többi nő
2015. okt. 19. 12:18
 7/18 Noren1989 ***** válasza:

Persze, hogy nem vagy olyan, mint más, Drága!

Olyan kis cukorbogarak tudnak ezek a csajok lenni...

2015. okt. 19. 12:27
 8/18 A kérdező kommentje:
Az előző barátom elég kövér volt és nem magas. (168 cm és 96 kg) és mikor megismerkedtem vele nem volt munkája, de nagyon kedves figyelmes volt velem, ami nagyon jól esett, nagyon szerettem. Ok, az lehet hogy 5% az ilyen nő de ln igenis nem vagyok átlag nő!!!!!!!
2015. okt. 19. 12:36
 9/18 A kérdező kommentje:
Na látjátok pont ezért nem akarnak titeket a nők, mert én se akarnálak ilyen stílussal és általánosítással, csak könnyebb a pénzre meg a külsőre fogni és rákenni a nőkre.
2015. okt. 19. 12:40
 10/18 Noren1989 ***** válasza:

Tudod, a gondodat nem értjük, pasik mindenhol vannak. Amúgy meg, foglaltak vagyunk, akik itt írosgatnak, csak annyira ráérünk ebédidőbe, hogy próbálunk rávilágítani az elméleted hiányosságára. Volt barátod valszeg tisztába volt azzal, h kövér, és ezt próbálta kompenzálni feléd.

Neked mit kell kompenzálnod?

2015. okt. 19. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!