Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyok az elvárásim szerintetek, azért nem találok egy éve pasit magamnak vagy mi lehet a baj?
Én egy átlagos külsejű nem kövér nem túl vékony nő vagyok
Nem fontos a külső csak nagyon minimálisan, hogy pl. igénytelen ne legyen. De kövér vékony pasival is összetudnék jönni.
Belsőre csak annyi fontos, hogy legyenek céljai, hűséges legyen és okos, szeressen. Tőlem lehet határozatlan, nem magabiztos is.
Úgy gondolom nincsenek magas elvárásaim, de eddig csak olyan pasikkal hozott össze a sors aki bunkó vagy csak szexet akar.
Interneten is próbálkoztam, de ott még rosszabb a helyzet, szóval internetről biztos nem ismerkednék.
De bírom az ilyen kérdéseket! :D
Nekem minden mindegy, csak végre legyen valaki, aki felszed. Ha minden mindegy lenne, nem lenne miért ide írogatnod, mert lenne valakid. Lehet, hogy te ezt mondod, de nem így van.
Zimány Linduskának se számít a pénz a nyilatkozatai szerint, de mégis valami különös, füldön túli kozmikus, hyperparadoxon miatt eddig csak milliárdos pasijai voltak.
Persze, hogy nem vagy olyan, mint más, Drága!
Olyan kis cukorbogarak tudnak ezek a csajok lenni...
Tudod, a gondodat nem értjük, pasik mindenhol vannak. Amúgy meg, foglaltak vagyunk, akik itt írosgatnak, csak annyira ráérünk ebédidőbe, hogy próbálunk rávilágítani az elméleted hiányosságára. Volt barátod valszeg tisztába volt azzal, h kövér, és ezt próbálta kompenzálni feléd.
Neked mit kell kompenzálnod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!