Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok találni magamnak egy normális lányt sem?

Figyelt kérdés
Mióta vége lett az előző kapcsolatomnak, akikkel találkoztam, mindegyik csak szexet akart tőlem. Én egy komoly párkapcsolatot szeretnék, de valamiért egy olyan lányt sem találok, aki tényleg a belső értékekre hajtana. Pedig nem tartom magam külsőleg sem rossznak, belsőleg is rendben vagyok szerintem, mégsem találok olyan lányt, aki ezeket észrevenné bennem.

2015. okt. 5. 00:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Számtalan oka lehet, de manapság a kapcsolatorientáció egyre hanyatlik. A "tinik" manapság a 20-as éveik végéig azok maradnak sok esetben. Kerülik a munkát, csak a buli, az összevissza dugás és az ereszd el a hajamat (persze főleg azok, akik jól néznek ki). Aztán egyszer csak 30 évesek lesznek és rájönnek, hogy ajjaj most mi lesz. A nők ebből a szempontból rosszabb helyzetben vannak mert ugye egy 20 éves sokkal kapósabb az előző logika alapján. Ilyenkor történik meg, hogy a nő alább ad az irreális igényeiből és megpróbál családot szerezni mert rájön, hogy mennyire egyedül van. A férfiak is akarnak utódot előbb utóbb, szóval náluk is eljő a megvilágosodás.
2015. okt. 5. 00:38
 2/6 anonim ***** válasza:

Én nem hiszem, hogy sok olyan nő van, aki nem a belső értékei alapján vonzódik egy férfihoz (már ha pénzről nem volt szó köztetek a szexért cserébe).

Ezt szenvedélybetegségnek hívják, és szerintem viszonylag kevés lehet a szexfüggő nő.

Szóval mért gondolod, hoyg nem vették ezeket észre benned?

2015. okt. 5. 00:46
 3/6 anonim ***** válasza:

Ne aggódj majd találsz,férfiaknak könnyebb találni normális lányt mint fordítva!

Sok sikert!

2015. okt. 5. 06:42
 4/6 anonim ***** válasza:

#3:

Persze!

Hol? Kávézóban? :)))

2015. okt. 5. 08:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Férfiaknak könnyebb? Na hát ezen jót nevettem.
2015. okt. 5. 11:35
 6/6 anonim ***** válasza:
#5 De igen, csak hát ugye ezeknél a nőknél a 'férfi' a macsó, gazdag srácokat jelenti;)
2015. okt. 5. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!