Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális, hogy több hónapnyi szakítás után se találtam magamnak?
Figyelt kérdés
26 éves vagyok több hónapja szétt mentünk a barátommal csúnyán. egyszer elhagyott egy másikért nagyon csúnyán, több hónap után megkeresett és bocsánatott kért, szerettem megbocsájtottam neki. ahogy telt az idő mások mindig fontosabbak voltak neki(előző barátnő és a családja akiknek sosem mutatott be). nyers beszéde bántó volt számomra. többször vettem én neki ételt és ajándékot. én szinte alig kaptam valamit. betelt nálam a pohár és szakítottam vele erre én voltam minden rosz. hozzám vágta hogy keresett mást. minden rosznak elmondott. őkett még facebokon is felválalta engem nem.2014. okt. 30. 10:23
1/2 anonim válasza:
5honapja nincs kapcsolatom 16honapos kapcsolat után pedig nem vagyok egy ronda pasi.szvsz.szal fuck off life.
2/2 anonim válasza:
Első szakításom után nekem is fél év kellett, mire rávettem magam, hogy ideje lenne megint kapcsolatba kerülni. Pedig egy srác, aki már régóta testszett mindig velem volt. 18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!