Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem találok párt magamna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok párt magamnak? 22/L

Figyelt kérdés
Próbàltam társkeresőn ismerkedni mivel nem nagyon járok szórakozni...Randiztam màr onnan többször is még sem alakult ki komolyabb kapcsolatom senkivel...egyszerűen nem éreztem azt egyik embernél sem hogy össze passzolunk...nem tudom màr mikor lesz pàrom mikor talalàlok és hol egy olyan embert akivel össze illünk és minden jó lesz...:(
2015. nov. 16. 21:28
1 2 3 4 5 6
 21/60 A kérdező kommentje:
Nem hinnem hogy annyira jo a helyzetem :D nekem fel is sok :D
2015. nov. 16. 23:15
 22/60 anonim ***** válasza:
Jelenleg én a fél karomat odaadnám csak azért, hogy elmondhassam, legalább egy randim volt az elmúlt fél évben. Neked gondolom több is volt... Akkor mitől is olyan rossz a helyzet?
2015. nov. 16. 23:18
 23/60 A kérdező kommentje:
Az en kerdesemhez irtad draga...es az en valaszomra annyira nem ereztem altalanositasnak a kommentedet...es mivel nem toltom itt a napjaimat nem igazan tudom itt milyen normak vannak ezert ereztem szemelyesnek es nem igazan ertettem miert irtad ezt mikor en valaszoltam a levelekre...egyem a kicsi szivecskedet :D
2015. nov. 16. 23:18
 24/60 A kérdező kommentje:
Haat az elmult fel evben nyar eleje ota azt hiszem negy emberrel randiztam minddel tobb randi is volt egyikkel pedig egy ket hetes kapcsolat is volt :D
2015. nov. 16. 23:23
 25/60 anonim ***** válasza:
Akkor miért is olyan rossz a helyzeted?
2015. nov. 16. 23:26
 26/60 opened paradise ***** válasza:

Rád úgyse tudnék haragudni :D

Kicsi?

Nekem túl nagy a szívem. "Ez a szexepilem...buknak a lányok rááá-ááám. *trombita szóló* " :D

2015. nov. 16. 23:27
 27/60 A kérdező kommentje:
Azert rossz a helyzet mert nem alakult ki komoly kapcsolat egyikkel sem...es nekem arra lenne szuksegem nem csak randikra...
2015. nov. 16. 23:36
 28/60 opened paradise ***** válasza:
Igen,de sajnos itt van egy sorrend. Nem tudsz futni,amíg nem tanulsz meg járni. A komoly kapcsolat jó,de ott meg jó lesz visszaemlékezni,hogy milyen volt az adott sráccal (vagy lánnyal?) randizgatni.
2015. nov. 16. 23:38
 29/60 A kérdező kommentje:
Persze nyilvan nem egybol csoppen bele az ember egy komoly stabil kapcsolatba :D en nem is errol beszeltem...hanem hogy nem alakult ki komoly dolog egyik randi sorozatbol sem ez a problemam :D
2015. nov. 16. 23:42
 30/60 anonim ***** válasza:
De legalább van randid = van rá esélyed, hogy valakivel komoly is lesz. Ez szerintem nem annyira rossz azért.
2015. nov. 16. 23:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!