Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok párt magamnak? 22/L
Túlságosan magadnak való vagy. Nem elég nyitott. Túl sok az "elvárásod". Túlságosan azt szeretnéd, ha rögtön minden passzolna. Sajnos sem a közeljövőben, sem a távoliban nem látok párt. 1 éven belül nem lesz még senkid. Próbálj lazább, nyitottabb, spontánabb lenni!
2015. nov. 17. 10:31
42/60 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló mi vagy te làtó,jós vagy minek érzed magad? Szerintem keresd fel az asztro tv-t lehet hasznodat vennék :D
Igen, Tarot Jós vagyok. Sajnálom...csak azt írtam, amit láttam.
2015. nov. 17. 12:30
44/60 A kérdező kommentje:
Kitartás még fiatal vagy. Ne is érd be azzal, ami van. Sokan, akik beérik vele, csak 10-20év múlva döbbennek rá, hogy "neked" volt igazad. A válaszodból tudom, hogy van tartásod, ami egy olyan férfinek, akit te keresel, nagyon fontos. Nem a szexpartnekek száma a legfontosabb, hanem az arány, hogy mennyien akarták, és hogy ebből, csak nagyon kevesen kaptak meg.
Szerintem nincs baj, csak lehet, hogy egy kicsit türelmetlen vagy. :-)
2015. nov. 17. 12:48
46/60 A kérdező kommentje:
Nem hiszek az ilyesmibe...és elmondanàm neked valamit benéztél mert egyàltalàn nem vagyok magamnak való és nincsenek eget rengető elvarasaim sem...arrol meg hogy nem lesz senkim egyevig az a velemenyem hogy ha akarnek valakit akkor lenne hidd el de neken nem valaki kell csak azert hogy legyen...en olyat keresek akivel ossze illunk es erzem azt hogy vele jo...ennyit errol...
47/60 A kérdező kommentje:
Persze,majd eljön az igazi nekem is csak kikell vàrnom :D
Annál több büszkeséged van, hogy csak úgy szét tedd a lábaidat nekik? Azt hittem, nem csak a büszkeségedre fogsz hivatkozni, hanem minimum a moralitásodra, erkölcsödre, tudatosságodra.
Meg ez a kényszer vihogás, amit a kommentjeidben levágsz...:D Érdekes. Egyébként nem tudom, miért rinyálsz, ha havonta akad randid, ráadásul két hetes kapcsolatod is...:D
2015. nov. 17. 14:13
49/60 A kérdező kommentje:
Kenyszer vihogas? Talan olyan besavanyodott elkeseredett embernek kene lennem mint te? Tudod a buszkeseghez parosulnak az erkolcsok es az elvek is ne aggodjal ez miatt...lehet te mar ennek is orulnel ha havonta akadna valaki akivel elmesz randizni es egy ket hetes kapcsolat neked mar maga a megvaltas lenne...hat sajnallak tenyleg :D de tudod en nem erre vagyom mindig hosszu kapcsolataim voltak es nem voltan sokaig egyedul sosem...
Miért lennék besavanyodott azért, mert nem vihogm tele minden hozzászólásomat? Logika...fogalmazni sem tudsz értelmesen, mert a vesszőket sem ismered és a tagolást sem. :D Nekem nincs gondom a nőkkel, ellentétben veled, aki nem kell a férfiaknak.
2015. nov. 17. 14:30
Kapcsolódó kérdések: