Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hangoztatják, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hangoztatják, hogy a nők főznek mosnak takarítanak, ha már rég nem igaz?

Figyelt kérdés
Az ismerőseim nagy részén azt vettem észre, hogy a férfi ismerőseimre jellemzőbb, hogy tudnak főzni, mosnak magukra, takarítanak maguk után, női ismerőseim meg jóval lustábbak :O van oylan nő ismerősöm is aki krumplit pucolni sem tud -.- pl ilyet férfiban nem is ismerek
2015. nov. 8. 15:52
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:

ma 16:34

ez gondolom nem a 25 éves korosztály..

nekem ilyen ismerőseim vannak 20-25 éves korosztályban:

a) a pasija dolgozik, hazaérve főz mos takarít, a nő is dolgozik, de hagyja hogy a pasi csinálja a házimunkát

b) a pasi dolgozik, a barátnője közben otthon tv-zik, a pasi hazaérve főz mos takarít

c) egyetemista csaj, a szülei főznek mosnak takarítanak, ha a pasijánál alszik, akkor a pasi főz neki és takarít utána

d) egyedül álló dolgozó csaj ismerőseim főznek mosnak takarítanak magukra (bár kaját legtöbbször rendelik inkább)

e) van EGY olyan ismerősöm, aki rendszeresen főz a pasijának

2015. nov. 8. 16:42
 32/38 anonim ***** válasza:
100%

Ez csak annyit jelent, hogy nem egy körben forgunk :)

De ahogy nem tudom sajnálni azt a nőt, aki évekig, évtizedekig robotol a férjére, és emiatt mártírnak érzi magát, úgy azt a férfit sem, aki munkából hazamegy, majd süt főz, és kimossa kanapén tévéző barátnője bugyiját.

Akinek ez rossz, az nem csinálja.

2015. nov. 8. 16:50
 33/38 anonim ***** válasza:
58%

Én ismerettségi körömben:

1. Nő otthon két kicsi gyerekkel, ő végzi a házimunkát (előtte meg volt osztva, most pasi több munkát vállal, h legyen pénz a gyerekre)

2. Nő terhes uccsó két hétben van, még főzöget, de már takarítani nem takarít és minden mást is a pasi végez(előtte itt is váltva csinálták a házimunkát)

3. Nincs gyerek, felváltva csinálják a házimunkát

4. Pasi annyit keres, h a nő otthon maradhat, eltartják őt, ő csinálja a házimunkát, kisebb pénzt keres, amiből körmöshöz, fodrászhoz járhat, (pasi pedig megy horgászni meg vadászni, tüzelőt gyűjteni, megjavít dolgokat, tehát a férfias dolgokat, és neki ez kikapcsolódás is).

2015. nov. 8. 16:55
 34/38 anonim ***** válasza:
Nézd, én harmincas korosztály vagyok, nálunk vagy az van,hogy a házimunkát beosszuk és együtt csináljuk (mondjuk nálunk én főzök) vagy van olyan pár, hogy inkább a nő. Olyat hogy inkább a férfi, még nem láttam az ismeretségi körömben. Bár azt is hozzátenném, hogy amíg otthon laktam huszonévesen, én sem főztem amikor külön költöztem akkor kezdtem el, de magamra nem láttam értelmét, igazából a párom miatt kezdtem el komolyabban foglalkozni vele 25 évesen. Semmi baj nincs ezzel. A házimunkát meg jó, hogy megosztjuk, hiszen mindketten dolgozunk.
2015. nov. 8. 17:12
 35/38 anonim ***** válasza:
100%

"ez gondolom nem a 25 éves korosztály.. "

Tényleg nem az, de a kérdésben nem volt kritérium, a nőkről írtad, amit írtál, az összes nőről, általánosítva.

Pontosítsunk akkor!

"Miért hangoztatják, hogy a nők főznek mosnak takarítanak, ha ez a húsz éves lányokra nem igaz?"

És akkor még azt is pontosítsuk, hogy kik azok, akik ezt hangoztatják, és rendben lesz a kérdésed :)

2015. nov. 8. 17:37
 36/38 anonim ***** válasza:
100%
Farokverésért és kanapéndöglésért nem jár vacsora. Tudok én főzni, de ha valaki elvárja, csak mert nő vagyok, az részemről ott döglik éhen. :D
2015. nov. 8. 20:29
 37/38 anonim ***** válasza:
100%
:D Én meg csak olyan nőket ismerek (1-2 kivétellel, de ott a pasik sem csinálnak semmit...max csak isznak) akik otthon tényleg főznek, mosnak, takarítanak...a pasik meg szinte semmit sem csinálnak, évi 4x-i fűnyíráson és néhai krumplipucoláson kívül.
2015. nov. 9. 13:26
 38/38 anonim ***** válasza:

"a fizetése 7-tel kezdődik és 6 nulla van mögötte."

izé, ez havonta? elárulod, milyen munkakör és itthon, Magyarországon-e?

2016. jan. 27. 22:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!