Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hangoztatják, hogy a nők főznek mosnak takarítanak, ha már rég nem igaz?
ma 16:01
viccen kívül szerintem is van benne valami, ezt én is észrevettem, minél értelmesebb egy férfi, annál inkább úgy látom, hogy nem képes magára főzni vagy takarítani :D
ma 16:03
megnézném ahogy a csaj ismerőseim a kapcsolatukban főznek a pasijukra.. a 60%-uk életében nem főzött még XD
Miért járna sok mosatlannal? Vagyis sokkal jár, de akkor meg is van főzve 2-3 napra előre és akkor 3 napig le van ejtve a mosogatás réme.
Bár ha van zseton akkor mosogatógépecske :)
Nekem volt olyan pasim is, aki elvárta, hogy főzzek (napi 2X, és az ebéd meg a vacsi nem más legyen), mossak, takarítsak rá, mert az a nő dolga, a férfié meg az, h várja, hogy kiszolgálják. Jah.. igen.. de nem kétkeresős családmodellben. Majd ha ő megkeresi legalább azt a pénzt, amit én megkerestem, akkor majd beszélhetünk arról, h otthon maradok és minden alkalommal ebédre és vacsira mást főzök és csillivilli lakásban várom!
Mellesleg ugyanez a pasi mondta nem egyszer, h a mosás egyszerű dolog... aztán mikor arra került a sor, h kiválogassa a gatyáit és megnyomjon két gombot, már csak a szája volt nagy!
ma 16:09
hát nem tudom te mit szoktál főzni, de amiket én csinálok, azok általában elég sok mosatlannak járnak :(
ma 16:10
van ilyen is, de én azt látom a környezetemben, hogy mostanában nem ez a jellemző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!