Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hangoztatják, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hangoztatják, hogy a nők főznek mosnak takarítanak, ha már rég nem igaz?

Figyelt kérdés
Az ismerőseim nagy részén azt vettem észre, hogy a férfi ismerőseimre jellemzőbb, hogy tudnak főzni, mosnak magukra, takarítanak maguk után, női ismerőseim meg jóval lustábbak :O van oylan nő ismerősöm is aki krumplit pucolni sem tud -.- pl ilyet férfiban nem is ismerek
2015. nov. 8. 15:52
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
80%
Altalanositas rulez
2015. nov. 8. 15:53
 2/38 anonim ***** válasza:
92%
Valószínű, hogy nem ugyan azok a nők hangoztatják, hogy főznek, akik krumplit sem tudnak pucolni.
2015. nov. 8. 15:54
 3/38 anonim ***** válasza:
11%
én is ezt tapasztalom a mai nők 1 vajas kenyeret nem tudnak megkenni ..
2015. nov. 8. 15:56
 4/38 anonim ***** válasza:
89%
Tegnap épp it volt egy pasi, aki a mosógépet sem tudta használni, pedig állítóla 131-es IQ-ja volt. Akkor most én is általánosítsak, hogy minden pasi, akinek 130 v afeletti az IQ-ja nem tudna bekapcsolni egy mosógépet?
2015. nov. 8. 15:58
 5/38 A kérdező kommentje:

pont ez az, hogy ezt hallom általánosítva sok embertől, hogy a nők főznek mosnak takarítanak, a férfi meg lusta meg henyél meg igénytelen stb

ha pl albérletet keresek akkor is "női jelentkezőket várunk" legtöbb helyen ez is szerepel, mert az az általánosítás még mindig, hogy a férfi igénytelen, a nők meg igényesebbek..

interneten is számos képet látni, ahol pl leírják "férfi nyelven" hogy kell használni egy mosógépet, mert úgy állítják be, hogy a nők ezt tudják csak a lusta férfiak nem..

iszonyú sok viccben is gúnyt űznek a férfiak lustaságából vagy igénytelenségéből stb

2015. nov. 8. 15:58
 6/38 anonim ***** válasza:
76%

A párom tud főzni, mos magára, takarít maga után. Mióta összejöttünk, a főzésbe, takarításba "csak" besegít, én mosok. Tehát a házimunka nagyobb része rám hárul (viszont megcsinál egy csomó férfi munkát a háztartásban).

Csak addig volt jelentősége a háztartásvezetésnek, amíg egyedül élt, és magáról kellett gondoskodnia, amióta együtt vagyunk, azóta a "hagyományos" munkamegosztás érvényesül. (És ez az ismerőseim túlnyomó részénél hasonlóan van.)

2015. nov. 8. 15:59
 7/38 anonim ***** válasza:
8%
én főzők mosok takarítók magam után ... férfi létemre .. bezzeg sok nőnek ez nehézség
2015. nov. 8. 16:00
 8/38 A kérdező kommentje:

az 1 pasi.. EGY

én az egész ismerősi körömről beszélek.. meg a nők többségéről akikkel eddig találkoztam.. sőt azt is észrevettem, hogy minél jómódúbb annál inkább igaz, amit az egyik válaszoló írt, hogy egy vajas kenyeret nem tud megkenni..

a pasi ismerőseim körében jellemző az is, hogy ha pl egy csaj felmegy hozzá, akkor kedvességből a pasi főz a csajra

ez is egy általánosítás amikor azt mondják, hogy a pasinak a szívéhez a kaján keresztül vezet az út.. ez már rég nem igaz :D amikor egy pasi felszed egy csajt, az esetek döntő többségében pl a pasi csinálja meg neki a reggelit stb

2015. nov. 8. 16:01
 9/38 anonim ***** válasza:
90%
# 4: Te, ebben lehet valami... Az exemnek nagyon magas az IQ-ja, valami 150-160 körüli. Egyszer kórházba kerültem, és lefényképezte a mosógép kapcsolótábláját, hogy azon magyarázzam el neki, hogy kell használni.
2015. nov. 8. 16:01
 10/38 anonim ***** válasza:
100%
Jobb helyeken a házimunkát minimálisra lehet visszaszorítani - csak fejenként 1-1 tányér van - pár perc alatt el lehet mosni. Ruhából is vannak amiket elég ritkábban váltani így heti 1 mosás eléséges. Femoni is elég heti egyszer - cioő levenni az ajtóba és nem hordjuk be a koszt.
2015. nov. 8. 16:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!