Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik itt folyamatosan azt hangoztatják hogy ők egy fillért nem költenek/költenének egy nőre, mégis ezt hogy gondolják gyakorlatban?
#5: Milyen aranyos neved van, csak nem kikosarazott egy csaj és így állsz "véres bosszút"? :D
Komolyan nem értem mit kell itt általánosítani folyton, hogy minden nő így, meg minden pasi úgy. Pasiba is van olyan, aki csak a pénzre megy, nőben is van ilyen. Pasiban is van olyan, aki csak szexre megy, nőben is. Ez ilyen sajnos.
Én pl tök kellemetlenül érzem magam, ha a pasi akar mindent fizetni, olyan nem is tudom kiszolgáltatottnak érzem magam. Én nem várom el a másiktól, hogy finanszírozza a dolgaimat. Volt már ilyenből úgy mond gondom is, mert az exem mindenképp ki akarta fizetni a részem, én meg nem akartam, aztán majdnem összevesztünk egy ilyenen :D
Miért kellene mindent a férfi fizessen?
A "mindenki a saját részét fizeti" nekem igazságosnak tûnik. Neked nem?
minek költenének? mi a f***szom? mindenki a fizeti a saját részét egy kapcsolat sem arról szól hogy más f***szán kell felkúszni te hol élsz?? bármilyen hihetetlen itt egyeseknek :/ tudod dolgozni kéne és nem kéne másé :)
néha meg lehet hívni de vissza is ugyanígy működik :D feministáknak meg külön tudni kéne! kölcsönösek a dolgok
amit pénzért kapok az a tulajdonom
csak lúzer fizet egy nőért,csak azt húzzák le anyagilag.
és szerencsére sok nő normális és tudja,vagy ha le is húz pár hülyét a jobbakkal tudják hogy működik.
ja és mondok ujjat tudod vannak olyan nők akiknek telik a saját részüket állni :/
sz**r mi ?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!