Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány, aki folyamatosan szívatgat, élőben és facebookon is, de mégis azt érzem hogy szerelmes belém! Miért?
Nem tudom miért, de amikor a közelben van, azt érzem hogy szívecskefelhők között úszkálva jön felém.
Más nem tapasztalt még ilyen érzést?
Szerintem te vagy belé szerelmes! :D
És ezért szépíted meg őt... :)
csókold meg és közben markold meg a se-ggét.
tuti,hogy visszavonulót fog fújni.
Anno én is így fejeztem ki a tetszésem :D Folyton szívattam meg szekáltam, de ezzel csak azt értem el, hogy azt hitte a lány, hogy nem kedvelem őt.
Aztán kerek-perec megmondtam neki, hogy azért szekáltam, hogy „legyen ürügyem” közel lenni hozzá.
Lehet, hogy kedvel, de lehet, hogy csak azért szívat, mert nyomi vagy :DDD
Utolsó kérdésedre válaszolva: kissé paranoiás vagyok, plusz gyanakvó, és nem tudom elképzelni, hogy valaki szerelmes legyen belém, következésképpen, ha valaki bámul, rögtön arra gondolok, hogy valami van rajtam, vagy rosszindulatból teszi; az is megfordul a fejemben, hogy vonzódik hozzám, de ezt gyorsan elhesegetem, mert abszurdnak tartom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!