Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hangoztatják, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hangoztatják, hogy a nők főznek mosnak takarítanak, ha már rég nem igaz?

Figyelt kérdés
Az ismerőseim nagy részén azt vettem észre, hogy a férfi ismerőseimre jellemzőbb, hogy tudnak főzni, mosnak magukra, takarítanak maguk után, női ismerőseim meg jóval lustábbak :O van oylan nő ismerősöm is aki krumplit pucolni sem tud -.- pl ilyet férfiban nem is ismerek
2015. nov. 8. 15:52
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
9%

Ha összeköltözünk,akkor elvárom,hogy mosson,főzzön,takarítson a nő.

Ha nem tetszik neki,keressen mást.Ennyi.

2015. nov. 8. 16:17
 22/38 anonim ***** válasza:
Attól még, h Te mostanában inkább a másik kategóriával találkoztál nem biztos, hogy az a jellemző. Én is találkoztam már magára főzni, mosni, takarítani tudó emberrel, nővel és férfivel egyaránt. Bár határozottan állítom, h a férfiak többsége a konyha terén művészi dolgokat tud alkotni! Mondom ezt úgy, hogy jómagam csak "kottából" vagyok képes bármit is előállítani, de az is nagyon tutira sikeredik. :)
2015. nov. 8. 16:19
 23/38 anonim ***** válasza:

# 17: Van mosogatógépem, de abba is be kell pakolni, ki kell pakolni, a legnagyobb trutyit előtte le kell mosni az edényekről... szóval praktikus, meg hasznos, de egy szószos tálat nem lehet előzetes mosogatás nélkül beletenni.

Amúgy most belegondolva: tényleg tudok több olyan családról, ahol a pasi (is) főz. De az én családomban nem ez volt a trend, de anyai, se apai ágon, én abban nőttem fel, hogy a nő dolga minden házimunka, és a mostani kapcsolatomban kimondottan felüdülést jelent, hogy a párom besegít.

2015. nov. 8. 16:21
 24/38 anonim ***** válasza:
83%
21-es: És Te cserébe mit nyújtasz? Össze tudsz kaparni annyi pénzt, hogy a nő otthon maradhasson és ezt napi szinten tudja biztosítani Neked?
2015. nov. 8. 16:22
 25/38 anonim ***** válasza:
# 22: Én azt látom, hogy sok helyen a férfi készíti a "speciálisabb" dolgokat, a nő meg a "hétköznapi" kajákat. Mondjuk a férfi dolga a pacal, a nőé meg a tökfőzelék. :)
2015. nov. 8. 16:23
 26/38 anonim ***** válasza:

Nekem is mindig mosogatni kell, a főzés ezzel jár, már az is eszembe jutott, hogy inkább kidobom az összes mosatlant :D Pedig van mosogatógépem is.

Ez sajnos ilyen süti. De mondom, nem éri meg az egész strapálás:)

2015. nov. 8. 16:30
 27/38 A kérdező kommentje:
Én is így nőttem fel, hogy anyukám tud főzni apukám nem, de én a mostani 20-25 évesekre gondolok, ami régen volt, hogy a nő főz most takarít, az ebben a generációban már nagyon nem így van..
2015. nov. 8. 16:30
 28/38 anonim ***** válasza:
82%

Az én ismeretségi körömben a következők vannak:

a.) Házasságban élő nő, állásban van, mos, főz, takarít, férje kérésre besegít (vagy nem).

b.) Házasságban élő nő, állásban van, a háztartási munkákat a férjével közösen csinálják.

c.) egyedülálló, illetve gyerekét egyedül nevelő nő átlagos fizetéssel, most, főz, takarít.

d.) Egyedülálló, illetve gyerekét egyedül nevelő nő, bejárónő takarít, az ebédet rendeli, a fizetése 7-tel kezdődik és 6 nulla van mögötte.

2015. nov. 8. 16:34
 29/38 anonim ***** válasza:
# 27: Jó, én mondjuk harmincas vagyok, de szerintem durván általánosítasz. Ismerek néhány huszonéves lányt, ők tudnak főzni. És aki most nem tud, arról sem jelentheted ki, hogy ne tudna megtanulni. Mert az ember általában akkor "szorul rá", hogy főzzön, amikor elkezd önálló háztartást vezetni, és/vagy komoly párkapcsolatba kezd. Akkor az is belejön, aki addig nem tudott. Az én generációm sem úgy született, hogy ár eleve tudott főzni... Igaz, én már elég korán megtanultam, konkrétan gyerekkoromban, de csak pár kaját. Az összes többit akkor, amikor huszonévesen összeköltöztem az akkori párommal.
2015. nov. 8. 16:37
 30/38 anonim ***** válasza:
# 28: az én ismeretségi körömben is van sok olyan nő, akiknél van bejárónő, mondjuk heti kétszer. Például férj külföldön dolgozik, nem tud besegíteni, a nő egyedül van három kicsi gyerekkel. Szerintem nem ördögtől való dolog, ha mondjuk hétköznapokon rendeli a kaját, és heti egy-kétszer van segítsége. Én is gondolkodtam már rajta, hogy fizetek egy bejárónőt, nem azért, mert nem akarom elvégezni a házimunkát, hanem mert nekem megéri, hogy részben tehermentesítve vagyok. Egy csomó mindent attól még úgyis meg kell csinálni, és hétvégén úgyis kell főzni.
2015. nov. 8. 16:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!