Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hangoztatják, hogy a nők főznek mosnak takarítanak, ha már rég nem igaz?
Ha összeköltözünk,akkor elvárom,hogy mosson,főzzön,takarítson a nő.
Ha nem tetszik neki,keressen mást.Ennyi.
# 17: Van mosogatógépem, de abba is be kell pakolni, ki kell pakolni, a legnagyobb trutyit előtte le kell mosni az edényekről... szóval praktikus, meg hasznos, de egy szószos tálat nem lehet előzetes mosogatás nélkül beletenni.
Amúgy most belegondolva: tényleg tudok több olyan családról, ahol a pasi (is) főz. De az én családomban nem ez volt a trend, de anyai, se apai ágon, én abban nőttem fel, hogy a nő dolga minden házimunka, és a mostani kapcsolatomban kimondottan felüdülést jelent, hogy a párom besegít.
Nekem is mindig mosogatni kell, a főzés ezzel jár, már az is eszembe jutott, hogy inkább kidobom az összes mosatlant :D Pedig van mosogatógépem is.
Ez sajnos ilyen süti. De mondom, nem éri meg az egész strapálás:)
Az én ismeretségi körömben a következők vannak:
a.) Házasságban élő nő, állásban van, mos, főz, takarít, férje kérésre besegít (vagy nem).
b.) Házasságban élő nő, állásban van, a háztartási munkákat a férjével közösen csinálják.
c.) egyedülálló, illetve gyerekét egyedül nevelő nő átlagos fizetéssel, most, főz, takarít.
d.) Egyedülálló, illetve gyerekét egyedül nevelő nő, bejárónő takarít, az ebédet rendeli, a fizetése 7-tel kezdődik és 6 nulla van mögötte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!