Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt nagyon elrontottam, ilyen nőt soha nem fogok már találni?
Figyelt kérdés
Nagyon elhanyagoltam a párom, nem törődtem vele, el voltam a kis számítógépemmel, nem beszélgettem vele, nem vittem programokra stb. És ezért elhagyott.
Eléggé vékony csinos nő volt, nagyon okos kedves és ami számomra hihetetlen volt, hogy baromi elfogadó volt velem szemben. Minden hibámat főleg a külsőségeket teljesen elfogadta. Nem zavarta hogy el vagyok hízva, nem zavarta, hogy nagyon csúnyák rosszak a fogaim, nem zavarta hogy nincs pénzem, nem zavarta hogy nem vagyok helyes, szinte mindent elfogadott velem kapcsolatban én meg teljesen elhanyagoltam és ezért vége lett. Ilyen szerencsém többet nem lesz?
2015. nov. 5. 10:05
11/12 anonim válasza:
akkor viszont már vannak/voltak érzelmei irántad. Így könnyebb lesz visszaszerezni. Írd le neki őszintén, mit érzel, de ne ígérj felelőtlenül. Olyat ígérj, amit be is tudsz tartani, de ne csak addig amíg újra a tiéd lesz. Előző vagyok. L
12/12 anonim válasza:
Teljesen jól látod, hogy miért szakított veled a párod.Ha képes vagy fejlődni és nőként bánni legközelebb egy nővel,és te magad is férfiként,normálisan viselkedni,akkor fogsz találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!