Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esélyem van 30 feletti férfiként a szüleimmel élve,80 ezres fizetéssel, autó és jogosítvány nélkül társat találni?
# 8 Időpont ma 12:19 - Egyetértek.
Szó se róla, én is kerestem ennyit, de nekem fontos volt, hogy ne ragadjak le, tovább tudjak lépni, most 30 fölött 80%-kal többet keresek, még ez sem dőzsölés, de ez már elegendő ahhoz, hogy fenn tudjam tartani magam, és amit addig gyűjtöttem, míg a szüleimmel éltem, be tudjam áldozni egy saját kis lakásra, ahonnan el lehet indulni. Ha ezek az igények és a cselekvés, hogy elérje, nincsenek meg egy pasiban, önállósodás, függetlenedés, előrelépés, küzdés, akkor nincs közös jövőnk, még akkor sem, ha esetleg jó ember, szimpatikus. Én idővel családban, gyerekben gondolkodok, akkor meg az egyik fizetés egy része kiesik (általában a nőé, mert kevés férfi marad otthon a gyerekkel a nő helyett), viszont a kiadások ezidő alatt sem csökkennek, sőt. Én meg nem szeretnék úgy gyereket nevelni, hogy nélkülözünk. Apám nagyon szegény családban nőtt fel, mindent megtett, hogy a gyerekeinek ne ez a sors jusson.
Én igazán nem vagyok pénzcentrikus. De még nálam sem volna esélyed. Egy fő dolog miatt: szüleiddel élsz.
Ha csak a többi tényező lenne, még szóba jöhetnél. De 30 fölött egy pasi, ha a szüleivel él, hát az szóba nem jöhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!