Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire lehetetlen párt találni?
20 éves lány vagyok, interneten keresem. Az egyetlen elvárásom, hogy maximum 25 legyen és legyen macis (nem elhízott!)
Ennek ellenére csak vékony alacsonyabb, nagyrészt d*gásra hajtó srácok írnak rám, 50-60 km-re tőlem.
Nem kérek olyan hozzászólásokat illetve leveleket, hogy "Mozdulj ki..."
Valószínűleg ha lenne társaságom kimozdulnék!
Köszönöm a normális válaszokat!
Jah és nem azért írtam ki, hogy efféle levelek jöjjenek, mert ez tudom, hogy nem társkereső.
megmondod nekem, hogy miért kéne magamba szállnom?!
3 feltételem van: legyen súlyban több nálam, 30 km-en belül legyen, és 20-25 közötti legyen.
Szerintem ezek nem "elvárások". Még azt sem kötöttem ki, hogy ne cigizzen, holott utálom a füstöt...
6.!
Nálam egyszer volt hogy 200 km-rel akart távkapcsolatot. Mondom sajnálom, de nem menne. Erre még én voltam a sz.r ember.
9.!
Mert ott már lassan célkeresztbe kerül a gyerek (általában) és még jó ideig nem akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!