Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem érzitek úgy, hogy ideális párt majdhogynem lehetetlen találni magunknak napjainkban?
én mostanában csak olyakat kapok randira h, bár szép a leányzó, de mégsincs benne az a plusz h élvezzem a randit.
tudom h sokan ezért is összetennék a két kezüket de, szar az amikor pont azzal nem sikerül elmenni vhova aki viszont tényleg kéne :DDD
nade sebaj, az élet már csak ilyen:D
F
Nem értelek titeket. Miért nem tesztek azért, hogy kelljetek másnak? Küzdjetek meg a lányért, első, második, harmadik válaszoló! Vagy mi az oka annak, hogy nem akarnak komolyat/ nem akarnak elmenni randira?
Magatokban kerestétek már a hibát? Változtassatok akkor!
Nem dirigálni akarok, csak buzdítani akarlak titeket! :D
"ideális" Ez olyan mint az ideális gáz, sokan beszélnek róla meg számolnak vele de nem létezik. :D
Nem kell álomvilágban élni és ennyi, mások "hibáit" is lehet szeretni.
3as vagyok:D
figyelj drága, értem is hiába küzdene egy olyan nő akitől én nem akarok semmit, nem vezetne eredményre:D
(volt ilyen, azért mondom)
uhhogy nyitott szemmel járok, de nem vagyok nyuszi ha erre célzol :D
És szerinted mi az oka, hogy nem kellesz valakinek?
Bocsi, ha túl személyes kérdés, csak érdekel :D
Nagyon nehéz szerezni is igen de még megtartani....eddig minden parom lenyultak még a rondakat is. Mindenkinek a legjobb kell és a kapcsolat már ugyanolyan fogyasztási cikk mint a wc papír.
Sajnálattal tapasztalom hogy ilyen nehéz soha nem lesz így csaladom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!