Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti nem érzitek úgy, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nem érzitek úgy, hogy ideális párt majdhogynem lehetetlen találni magunknak napjainkban?

Figyelt kérdés

2013. dec. 19. 00:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
leírtam ami lényeges:D
2013. dec. 19. 03:35
 12/19 anonim ***** válasza:
Néha úgy érzem, viszont néha meg úgy vagyok vele, hogy majd az "ideális" fog megtalálni. Mindig mikor feladom, akkor csillan meg a remény. Egyébként pedig egyetértek azzal, hogy felesleges olyan emberért harcolni, aki nem akar tőlünk semmit, viszont érdemes ezt minél előbb tisztázni és nem húzni a másik agyát. (Tapasztaltam és mindkét irányból.) 31N
2013. dec. 19. 05:54
 13/19 anonim ***** válasza:

Ha az ideális párt keresed, akkor pont hogy nem kell mindenkinek esélyt adni, mindenki iránt lelkesedni, és ha mások nem adnak esélyt, azt sem szabad sérelmezni, mert akkor ők nem ideálisak számodra!

Ideális az, akivel kölcsönösen értékelitek egymás személyiségét, akivel megegyezik az értékrendetek, a lehető legkevesebb kompromisszummal jár (minden kapcsolat jár kompromisszummal, de mindenkinek mások a preferenciái, más tényezők a fontosak, van, amiből szívesen enged, van, amiből kevésbé szívesen).

Ha te mindenkiben az ideális párt látod, akkor ott komoly gond van, akkor fogalmad sincs, hogy kit is keresel, csak a hiányaidat akarod pótoltatni, és ezt a nők érzik! Minden nő (és minden férfi) arra vágyik, hogy Ő, és CSAK Ő kelljen a másiknak, nem pedig bárki!

2013. dec. 19. 08:46
 14/19 anonim ***** válasza:
Találniblehet, megtartani nem, sajnos....szinze minden kapcsolatban can egy 3-ik
2013. dec. 19. 08:49
 15/19 anonim ***** válasza:
Ez butaság :) érzelmi intelligencia kérdése...
2013. dec. 19. 09:42
 16/19 anonim ***** válasza:

Én úgy gondolom megtaláltam a másik felem. De még csak 1 éve vagyunk együtt, és nem lakunk egy háztartásban. Nem vagyok naiv, így tudom, hogy bármikor csalódás érhet, és rájöhetek, hogy talán még sem ő az igazi, hiába is érzem úgy jelenleg.

Egyébként igen. Úgy gondolom, hogy mindig is nehéz volt megtalálni az igazit.

2013. dec. 19. 10:17
 17/19 anonim ***** válasza:

Csak napjainkban?

Hogy ismerkedjenek, amikor mindenkibe bele verik, hogy idegenekkel ne állj szóba?

2013. dec. 19. 14:00
 18/19 anonim ***** válasza:
Mert mindenki a médiát követi, a divatot, a szereplők viselkedéseit. És átveszik a viselkedésüket az emberek.
2013. dec. 22. 15:40
 19/19 anonim ***** válasza:
25 évesen 3 barátnőm volt, de valahogy mindig csalódtam bennük: önbizalomhiány, elvált szülők, bipoláris zavar. Még nem sikerült normális nővel összejönni, akivel tervezhetnék hosszabb távra.
2018. máj. 10. 06:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!