Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek valamilyen oldalt ahol nagy eséllyel lehet találni ázsiai lányokat ismerkedés céljából?
Te aztán "nagyon elkötelezett" vagy az ázsiai lányok irányába.
Csak Magyarországon élő, csak magyarul beszélő...
Nő vagyok és nemrég feltettem egy hasonló kérdést, többek között ilyen válaszokat is kaptam:
"Valakivel a származása miatt randizni rohadt undorító és rasszista dolog. Hagyd békén az ázsiai férfiakat, nincs szükséged az ostoba fétisedre."
"Undorító divatmajomkodás azért zrámászni, mert másik földrészről származk. Aztán a lány családja meg teelsírja a kereskedelmi tévéket, hogy kilopták a lány veséjét."
Ha egy nőnek tetszik ázsiai, akkor már egyből undorító és elítélendő és rasszista, de ha férfi teszik, az úgy akkor jól van? Nem értem ezt a logikát.
Sajnos a kérdésedre nem tudok válaszolni, szívesen keresnék én is olyan társkereső oldalt, ahol jó eséllyel vannak ázsiai származású férfiak is. Majd szólj, ha találtál egyet :D. (És megértelek, az ázsiai nők tényleg gyönyörűek és egzotikusak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!