Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Debrecenben hol lehet megismerni ázsiai csajokat? Kinaiak, japánok stb. Tudtok helyet ahol szoktak gyülni?
Figyelt kérdés
2015. szept. 9. 19:20
1/25 anonim válasza:
Sámsonin lehet találsz egy-kettőt :D
2/25 Sunshinedoll válasza:
Ez az ázsiai fétis hihetetlenül undorító és dehumanizáló, inkább maszturbálj.
3/25 anonim válasza:
A nők négerfétise úgyszintén. Bár gondolom "az más" meg "az érthető"...
4/25 anonim válasza:
ugyanolyan kérdés mintha valaki angliában feltenné a kérdést hol talál magyar lányokatpéldául... nekem is sokkal bejönnek az ázsiai vonásokkalrendelkező lányok minta sajátjain és engem is érdekelne hol lehet hasonlo lányokkal ismerkedni szerintem semmi baj nincs akérdéssel...
5/25 anonim válasza:
Nekem a négerfétis sem érthető...:O Akkor inkább már az ázsia. :) De ha lehetne maradnék a "hagyományos", európai típusnál. :) :)
6/25 anonim válasza:
Én teljesen megértem, az ázsiai nők gyönyörűek. Nekem meg a koreai pasik a gyengéim :)
7/25 A kérdező kommentje:
Shunshinedoll,lehet,hogy neked undoritóak a falatnyi vékony,fekete hajú nők, édes kis vágott szemmel,akik 40es éveikben is 20nak néznek ki. Kinek a papné, kinek a pap kutyája! Nekem a papné.. ;)
2015. szept. 9. 19:38
8/25 anonim válasza:
Gusztustalan aberráció minden fehér ember számára a rasszán kívül """társat""" keresni, legyen az fekete, sárga, vagy ßuzilila. Az ilyenek méltók a legmélyebb sajnálatunkra.
10/25 A kérdező kommentje:
Kedves nyolcadik báttya, nénje, valamelyest megértelek,hiszen mindenkinek más az izlése,mint már ezt hangsúlyoztam korábban,de én sem nézlek le azért,mert szereted azt,amit én nem. Te ugy látod a dolgot és nem foglak rá kényszeriteni. Ezért még nem vagyok rosszabb tőled!
2015. szept. 9. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!